Badminton: Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Şampiyonası

- Bilecik'te yapılan finallerde 85 sporcu mücadele etti

banner96

Badminton: Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Şampiyonası

- Bilecik'te yapılan finallerde 85 sporcu mücadele etti

14 Mayıs 2017 Pazar 21:45
Badminton: Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Şampiyonası
banner22


BİLECİK (AA) - Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Türkiye Şampiyonası'nın finalleri Bilecik'te yapıldı.

İstasyon Spor Salonu'ndaki müsabakalarda 13 ilden 85 sporcu mücadele etti.

Şampiyonada, erkekler kategorisinde Malatya birinci, Ankara ikinci, Samsun üçüncü oldu; kızlar kategorisinde de Ankara birinci, Bursa ikinci ve Aydın üçüncü sırada yer aldı.

Bilecik Valisi Süleyman Elban, şampiyonanın ödül töreninde yaptığı konuşmada, farklı illerden organizasyona katılan sporcuları, centilmence mücadelelerinden dolayı tebrik etti.

Sporcuların aynı başarıları öğrenim hayatlarında da göstermeleri gerektiğini belirten Vali Elban, ''Bilecik'te spor anlamında önemli organizasyonlar yapılıyor. Nisan ayında İllerarası Kyokushin Karate Turnuvası yapıldı. Şimdi de Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yaptık. Farklı etkinliklerin de yapılabileceği mekanlara sahip ilimizden, hem gençlerimizi spora alıştırmak hem de ulusal ve uluslararası alanda sporcular yetiştirmek hedefimiz. Öğrenim hayatında elde edilen başarıların, spora yeni başlayan gençler için de örnek teşkil edeceğine inanıyorum.'' diye konuştu.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52