DARICA KONGREYE GİDİYOR

28 Mayıs Pazar günü saat 15.00’da Darıca Belediyesi meclis salonunda yapılacak olan Darıca G.B Olağanüstü Genel Kurulu

banner96

DARICA KONGREYE GİDİYOR

28 Mayıs Pazar günü saat 15.00’da Darıca Belediyesi meclis salonunda yapılacak olan Darıca G.B Olağanüstü Genel Kurulu

16 Mayıs 2017 Salı 20:41
DARICA KONGREYE GİDİYOR
banner22

2.ligin kapısında dönen Darıca Gençlerbirliği’nde başkan Mustafa Öztürk kongre kararı aldı. Öztürk yeni ve güçlü bir yönetimle devam edeceği öğrenildi.
2016-2017 sezonunu geride bırakan Darıca Gençlerbirliği, yeni sezon öncesinde kolları şimdiden sıvadı.

Gelecek sezonun planlamasını yapmaya başlayan sarı yeşilli kulüpte Olağanüstü Genel Kurulu kararı alınırken, Başkan Mustafa Öztürk’ün yeni ve güçlü bir yönetim oluşturacağı öğrenildi. Başkanlığa devam edecek olan Öztürk’ün, yönetim kurulu listesinde köklü bir değişime gideceği öğrenildi. Başkan Öztürk’ün yönetimin yarısında değişikliğe giderek, güçlü bir listeyle kongreye tek aday olarak girmesi bekleniyor.
KONGRE 28 MAYIS’TA
28 Mayıs Pazar günü saat 15.00’da Darıca Belediyesi meclis salonunda yapılacak olan Darıca G.B Olağanüstü Genel Kurulu, çoğunluk sağlanamadığı taktirde 1 hafta sonra(4 Haziran Pazar) çoğunluğu bakılmaksızın aynı yer ve saatte yine Darıca Belediyesi meclis salonunda gerçekleşecek.
TRANSFERDE NOKTA ATIŞLAR YAPILACAK
Darıca’ya 2.Lig sevincini yaşatmaya kararlı olan Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk’ün, yeni yönetimle kongrede daha güçlü bir Darıca Gençlerbirliği sinyalini vereceği öğrenildi. Kadro iskeletini bozmayacak olan Öztürk, transferde elini çabuk tutarak radarındaki yıldızları Darıca’ya kazandıracak. Nokta atış yapmaya kararlı olan Öztürk, mevcut kadrodaki bazı isimlerle yolları ayıracak.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52