Darıca Liderlik Koltuğunu Kaptı

Türkiye 3.ligi 2.grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Darıca GB Ankara’dan liderlik koltuğunu kazandı.

banner96

Darıca Liderlik Koltuğunu Kaptı

Türkiye 3.ligi 2.grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Darıca GB Ankara’dan liderlik koltuğunu kazandı.

04 Şubat 2018 Pazar 22:50
Darıca Liderlik Koltuğunu Kaptı
banner22

Türkiye 3.ligi 2.grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Darıca GB Ankara’dan liderlik koltuğunu kazandı. Rakibini ikinci yarıda Hakkı ve Oktay’ın attığı gollerle deviren Darıca GB 3 puanı hanesine yazdırarak zirveye kuruldu.

MUHTEŞEM SONUÇLAR

İkinci yarıya fırtına gibi bir başlangıç yapan Darıca GB üçte üç yaptı. Velimeşe, Pazarspor ve son olarak Ankara deplasmanında Demirspor’u mağlup eden Darıca GB bu sezon ilkkez liderlik koltuğuna oturmanın keyfini yaşadı. Son derece üst düzey bir doksan dakikanın yaşandığı Ankara deplasmanının ilk yarısında gol sesi çıkmadı. İkinci yarıya daha atak başlayan Darıca GB aradığı golü 70.dakikada Hakkı Yıldız’la buldu. Gelen golle birlikte oyun üstünlüğünüde iyice artıran temsilcimizde bu kez sahneye Oktay Bala çıktı ve skoru 2-0’a taşıdı. Doksan dakikayı 2-0’lık skorla noktalayan Darıca GB liderliğe oturmanın mutluluğunu yaşadı. Rakiplerinden Pazarspor Erokspor ile, Diyerbekirspor ise Yeni Orduspor ile berabere kalmasınında katkısı ile liderlik koltuğunun sahibi olduk. Temsilcimiz Darıca GB haftaya lig sonuncusu ve haftayı Van karşısında 10-2 kaybeden Kayseri Erciyesspor’u konuk edecek.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52