Fenerbahçe O İsimle Anlaştı!

Transfer döneminin açılmasıyla birlikte gözler süper ligin devlerine çevrildi. Yeni sezon için iddialı bir takım kurmak isteyen Fenerbahçe yönetimi transfere hız verdi.

banner96

Fenerbahçe O İsimle Anlaştı!

Transfer döneminin açılmasıyla birlikte gözler süper ligin devlerine çevrildi. Yeni sezon için iddialı bir takım kurmak isteyen Fenerbahçe yönetimi transfere hız verdi.

08 Temmuz 2018 Pazar 13:23
Fenerbahçe O İsimle Anlaştı!
banner22

20 yıllık Aziz Yıldırım Başkanlığına tarihi bir farkla son veren Fenerbahçe'nin yeni Başkanı Ali Koç 2018 - 2019 sezonunda 4 yıllık kupa hasretini sonlandırmak istiyor. Hem Lig için hem de Şampiyonlar Ligi için iddialı bir takım kurmak isteyen Koç ve ekibi hem iç hemde dış transferde etkili olmak istiyor. İl olarak Teknik Direktör Aykut Kocaman ile yollarını ayıran Koç yeni teknik adam olarak Philliph Cocu'yu takımın başına getirdi. Taraftarın yıllardır istediği hücum futbol anlayışını sergiletmek isteyen Cocu genç ve hücum futbolu benimseyen oyuncuları beğeniyor. UEFA ile yapılan Finansal Faitr Play anlaşmasında ''sattığın kadar al'' maddesi gereğince Başkan Ali Koç ve yönetim oyuncu satmadan bonservis vererek oyuncu alamıyor. Bu yüzden kiralık ve bonservisi elinde olan oyunculara yönelen başkan ve ekibi dev bir transfer lisetesi olusturdu. 

İşte Fenerbahçe'nin Transfer Listesindeki İsimler;

Geçen sezon kiralık olarak İtalya'nın İnter kulübünde kiralık olarak forma giyen Rafael Nascimento'yu (Rafinha) gündemine alan Fenerbahçe yönetimi Başkan Ai Koç'un Katalan ekibiyle olan yakın ilişkisini kullanarak transferi bitirmeyi hedefliyor.

Finansal Fair Play anlaşması yüzünden kiralık ve bonservisi elinde olan futbolculara yönelen yönetim Schalke’nin önerdiği yeni sözleşmeyi kabul etmedi ve boşa çıktı. 22 yaşındaki genç futbolcu hem yaşı itibariyle hemde oyun anlayışıyla Cocu'nun sistemine uyuyor. 20 Milyon Euro civarı piyası değeri olması nedeniyle yönetim bu oyuncuyu alıp daha sonraki yıllarda kolaylıkla ellerinden çıkarabiliceklerini düşünüyor. Kulübün  Alman oyuncunun menajeri Parisi’ye senelik 4 milyon Euro önerdiği öğrenildi.

Volkan Demirel ile henüz sözleşme imzalanmadı ve takımda 1 kaleci kaldı. Carlos Cameni'yi de takımda düşünmeyen Cocu kaleci transferi istedi. Geçen sezonlar da da çokca gündeme gelen isim David Ospina'yı bu sezon takıma katmayı planlayan yönetim oyuncunun menajerini İstanbul!a getirerek bir görüşme yaptı.Arsenal ile yakın ilişkileri bulunan Comolli 29 yaşındaki yıldızı uygun bir bedelle takıma kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Cocu'nun eski öğrencisi olan Luciano Narsingh PSV forması altında 4 sezon Cocu ile çalışmıştı. Daha sonrasında Swansea’ye transfer olan narsingh swansea ligten düştüğü için takımdan ayrılma kararı aldı. Hollandalı hoca bizzat kendisi eski oyuncusuyla görüşme halinde ve uygun bir şekilde takıma katmaya çalışıyor.

Fenerbahçe'nin geçen sezon Tottenham'dan kiraladığı ancak sakatlık yüzünden bir türlü forma şansı bulamayan Vıncent Janssen'i tekrar takıma katmaya çalışıyor. Hollandalı golcü'nün Karıyerine Fenerbahçe'de devam etmek istemesi en büyük avantaj olarak görülüyor. 

Yine Cocu'nun eski öğrencilerinden olan Ginkel'i takıma katma çalışmaları başlatıldı. Bonservisi Chelsea’de bulunan Ginkel’in kiralanması için görüşmeler devam ediyor. 

Cocu tarafından '' benim sistemime çok uygun'' dediği 23 yaşındaki yıldız Kevin N'Koudou'nun bonservisi Tottenham'da bulunuyor. Fenerbahçe bu futbolcuyu da kiralama girişimlerine devam ediyor.

Premier Lig'i ekiplerinden Everton'da forma giyen Bolasıe'yi satın alma opsiyonlu kiralamak için büyük çaba sarf ediyor. Fenerbahçe yönetimi İngiliz kulübüne her türlü teklifi yapmaya hazır. 

Pivot Santrofor özellikli Feyenord forması giyen Nicolai Jorgensen'i Cocu takımında görmek istediğini yönetimi bildirdi. Danimarkalı golcü için bütün şartların zorlanmasını istediği belirten Cocu 27 yaşındaki yıldız için vakit kaybetmeden yönetimin girişmlere başlamasını istedi.

Katalan ekibi Barcelona genç oyuncuyu elden çıkarmak istiyor. Sarı Lacivertliler ise oyuncuyu kiralamak için çabalıyor. Transfer çalışmaları devam ediyor.

İngiliz Yıldız Kapıdan Döndü

Arsenal ile sözleşme yenilemeyen Jack Wılshere birçok takım talip oldu. Önceliğinin İngiltere de kalmak olduğunu açıklayan Wılshere ilk başlarda ingiliz ekiplerinden teklif gelmeyince ilk yurt dışı macerasına hazırlanıyordu. fenerbahçe ile büyük ölçüde görüşüp anlaşmıştı. Hatta İstanbul'a gelerek tesisleri gezmişti. İş son olarak imzaya kalmıştı ki  ülkesinden West Ham teklif yaptı ve Wılshere ile 3 yıllık sözleşme imzalamak üzere.

banner44
Son Güncelleme: 08.07.2018 15:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52