Gölcük Belediyespor Güreşçisi Sıraç Sefer Başkan Ellibeş'i Ziyaret Etti

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Türkiye üçüncüsü olarak Milli Takıma seçilmeye hak kazanan Gölcük Belediyespor Güreşçisi Sıraç Sefer ve Güreş Antrenörü Rüstem Çavdar’ı makamında ağırladı.

banner96

Gölcük Belediyespor Güreşçisi Sıraç Sefer Başkan Ellibeş'i Ziyaret Etti

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Türkiye üçüncüsü olarak Milli Takıma seçilmeye hak kazanan Gölcük Belediyespor Güreşçisi Sıraç Sefer ve Güreş Antrenörü Rüstem Çavdar’ı makamında ağırladı.

27 Şubat 2017 Pazartesi 15:26
Gölcük Belediyespor Güreşçisi Sıraç Sefer Başkan Ellibeş'i Ziyaret Etti
banner22

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından 17-18-19 Şubat tarihleri arasında Rize’de yapılan U 23 Grekoromen Güreş Türkiye şampiyonasına Gölcük Belediyespor kulübü Antrenörü Rüstem Çavdar nezaretinde katılan Sıraç Sefer yaptığı altı karşılaşmadan beşini kazanarak Türkiye üçüncüsü olma başarısını gösterdi.

Güreşçilerimizin Her Zaman Destekçisi Olacağız

Ziyaretten dolayı memnun olduğunu ifade eden Başkan Ellibeş yaptığı konuşmada, Gölcük’te güreşe olan ilgi, başarıyı da beraberinde getiriyor. Belediye olarak bizde güreşçilerimize elimizden gelen desteği sağlamaya gayret gösteriyoruz. Ata sporumuz olan güreşin yaşatılması içinde elimizdeki imkanlar çerçevesinde sahip çıkıyoruz. Gençlerimiz spor yaparak hem zihinsel hem de bedensel gelişimi bir arada götürebilme becerisine sahip oluyorlar. Bu şekilde gençlerimizi yönlendirdiğimiz sürece de daha güçlü bireyler ortaya çıkacaktır. Bu anlamda Türkiye 3. sü olarak Milli takıma seçilmeye hak kazanan Güreşçimiz Sıraç Sefer’i tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını temenni ediyorum. Ayrıca bu süreçte yanında olan, ona rehberlik yapan Rüstem Çavdar hocamıza da böylesinde başarılı sporcular yetiştirmesinden dolayı teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Başarılarımız Artarak Devam Edecek

Güreş Antrenörü Rüstem Çavdar “Sıraç Sefer bilindiği üzere Grekoromen 80 kg’da Türkiye 3. sü oldu. Yıllarca 16-17 yaş grubu olan yıldızlar liginde yıllarca faaliyet gösterdik. Ve o liglere de bir grekoromen ve bir serbest stil olmak üzere katılmak zorundaydık ve o zamandan beri de grekoromende de faaliyet gösteriyoruz. Bundan 6 yıl önce kendi yetiştirmiş olduğumuz sporcularımızla katıldığımız Türkiye büyükler Grekoromen Liginde takım olarak ilk 4’e girip Kocaeli’de bir ilki de gerçekleştirdik. Daha sonra serbest ve grekoromen dallarında da sporcularımızı güreştirmeye devam ediyorduk. Sıraç kardeşimizin de yapı olarak, beceri olarak yapmış olduğu müsabakaları da göz önünde bulundurarak Grekoromende daha başarılı olacağını öngörerek, yaklaşık 3 yıldan beri Grekoromende güreştirmeye başladık. Nasip bu seneymiş ki, zorlu rakiplerini aşarak 3. olma başarısını gösterdi. Bundan sonraki süreçlerde de her zaman olduğu gibi bizlere imkanlar verildiği sürece aynı başarıları göstermenin arzusu ve gayesi içerisinde olacağız. Bu anlamda bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş’e gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

banner44
Son Güncelleme: 27.02.2017 15:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52