Masa Tenisi: Kadınlar ETTU Kupası finali

- TİGEM Spor: 0 - Bursa Büyükşehir Belediyespor: 3

banner96

Masa Tenisi: Kadınlar ETTU Kupası finali

- TİGEM Spor: 0 - Bursa Büyükşehir Belediyespor: 3

05 Mayıs 2017 Cuma 18:30
Masa Tenisi: Kadınlar ETTU Kupası finali
banner22

ANKARA (AA) - Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Masa Tenisi Takımı, Avrupa Masa Tenisi Birliği (ETTU) Kupası finali ilk maçında, deplasmanda TİGEM Spor'u 3-0 yenerek, rövanş öncesinde avantaj yakaladı.

Mamak Spor Salonu'ndaki ilk müsabaka TİGEM Sporlu Hirici Cristina ile Bursa Büyükşehir Belediyespor'dan Alexandra Privalova arasında oynandı. Rakibini 8-11, 6-11 ve 8-11'lik setlerle mağlup eden Bursa ekibinin sporcusu, takımını 1-0 öne geçirdi.

İkinci müsabaka ise TİGEM Spor'dan Zoia Novikova ile Bursa Büyükşehir Belediyesporlu Melek Hu arasında yapıldı. Melek Hu, rakibine 11-7, 11-6, 6-11, 6-11, 11-13 setlerle 3-2 üstünlük sağlayarak skoru 2-0'a getirdi.

Finalin ilk ayağında son karşılaşmada ise TİGEM Sporlu Duygu Koçak ile Bursa temsilcisinin sporcusu Simay Kulakçeken karşı karşıya geldi. Rakibi önünde rahat bir oyun ortaya koyan Simay Kulakçeken, maçtan 1-11, 3-11, 2-11'lik setlerle 3-0 galip ayrılmasını bildi.

Bu sonuçla Bursa Büyükşehir Belediyespor, TİGEM Spor'u 3-0 mağlup etti.

Finalin rövanşı 12 Mayıs Cuma günü Bursa'da oynanacak. Bu karşılaşmanın ardından Kadınlar ETTU Kupası'nın sahibi belli olacak.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52