Son Dakika..ŞAMPİYON GEBZE

ÇOLUK ÇOCUK, GENCİ YAŞLISI, ANNALI-BABALI, ESNAFI SANAYİCİSİ, PROTOKOLÜ TARAFTARI TEK YÜREK OLDUK ŞAMPİYONLUĞU KOŞTUK:OLEY OLEY OLEY ŞAMPİYON GEBZE

banner96

Son Dakika..ŞAMPİYON GEBZE

ÇOLUK ÇOCUK, GENCİ YAŞLISI, ANNALI-BABALI, ESNAFI SANAYİCİSİ, PROTOKOLÜ TARAFTARI TEK YÜREK OLDUK ŞAMPİYONLUĞU KOŞTUK:OLEY OLEY OLEY ŞAMPİYON GEBZE

08 Nisan 2018 Pazar 18:26
Son Dakika..ŞAMPİYON GEBZE
banner22

BAL’daki makus talihini 5 yıl sonra yenerek şampiyonluk biletini kazanan Gebzespor’da dün bayram coşkusu vardı. Tek yürek olan Gebzeli Alaettin Kurt stadına koştu. İstanbul lobisi ile birlikte Sapanca Gençlikspor’u yerle bir eden menekşeler 3.lig yolunda Altınovaspor ile büyük ihtimalle Ankara’da 20 Nisan’da play-off maçı oynayacak.

TABLO MUHTEŞEMDİ

Gebze tarihinde ilkkez böylesine tek yürek oldu. Gücünü dosta düşmana gösterdi. Ortak değer olan Gebzespor çatısı altında birleşen Gebzeliler maçın oynanacağı Alaettin Kurt stadına saatler öncesinden öncesinden gelmeye başladı. Sosyal medyadan günlerdir yapılan çağrılar, belediyenin bilbordlara astırdığı davet ve kent bilicini yüreklerde hisseden Gebzeliler stada akın etti. 7’den 70’e herkes yerini aldı. Esnaf kepenk kapattı. Dernekler, siyasi partiler, STK’lar, protokol tek yürek oldu “ŞAMPİYON GEBZESPOR” tezahüratları Gebze’ye sahip çıktı.

MEKSİKA DALGALANMASI BİLE VARDI

Sapanca Gençlikspor futbolcuları stadın zemine ayak basar basmaz canlı yayın ve selfie çekerek şaşkınlıklarını takipçileri ile paylaştılar. Maçın başlamasına dakikakalar kala tribün full çekti. 20 binin üzerindeki taraftarların coşkusu görülmeye değerdi. Protokol tribünü dışında stadda kimse oturmadı. Bir ara yapılan Meksika dalgası ise günün eğlencesi oldu. Maytap ve meşaleler ise maçın sonunda yakıldı. Taraftarlar maç sonrasında sahaya indi şampiyonluğu kutladı. Stadı terk eden menekşeler araçlarla konvoy oluşturarak kentte tur attılar.

ŞAMPİYON GİBİ OYNADIK

Gebzespor mücadeleye hızlı başladı. Rakip takım kalitesinin üzerinde bir mücadele örneğe sergiledi. Maltepespor’dan gelen teşvik iddaları ortaya konulan direncin yansıması gibiydi. Rakibin direncini kıran Gebzespor Yavuz’un muhteşem kafa golü ile soyunma odasına 1-0 üstün girdi. İkinci yarının başında Serdal Öz penaltıdan farkı ikiye çıkardı. Muhteşem bir mücadele sergileyen Oğuz’un asistliğinde Bebbe boş kaleye meşin yuvarlağı gönderdi. Maçın skoru ise Serdal Öz’den penaltıdan geldi.

GÜZEL GÜNLERİN SEBEBİ SENSİN İLKER ÇAKIR

Gebzespor’un efsane başkanı İlker Çakır yakın zamanda babası Salih Çakır’ı kaybetmenin acısını yaşamıştı. Gebzespor’un önünü açan, geçmişe yönelik borçlarını ödeyen İlker Çakır menekşenin bu önemli gününde acısını yüreğine gömdü ve camiaya ile birlikte oldu. Taraftarın ayakta alkışladığı ve “GÜZEL GÜNLERİN SEBEBİ SENSİN İLKER ÇAKIR” pankartını astı. Takımda sahaya çıkarken “BAŞIN SAĞOLSUN İLKER ÇAKIR” pankartı ile çıktı. Başkan Yusuf Öztürk efsane başkan İlker Çakır ile birlikte stadda taraftarı selamlayık üçlü çektirdiler.

İZDİHAM GERİLİME SEBEP OLDU

Maçın başlama saatinden önce gelinmesine rağmen stada girişlerde izdiham yaşandı. Gebze Gençlik ve Spor müdürlüğünün organize olmaması nedeni ile birçok taraftar perişan oldu. Arka kapıların açılmaması ve taraftarın tribünlere geçişinden büyük sıkıntılar yaşandı. Emniyette sert tutumu ile büyük tepki aldı. Protokol tribünü girişindeki izdihama sert müdahalede bulanan emniyet mensuplarına Abbas Sır’da büyük tepki gösterdi. Saha içinde görev yapacak olan basın mensuplarını dahi içeri almamakta direten işgüzar emniyet mensupları gerginlik yaşanmasına neden oldular.

banner44
Son Güncelleme: 08.04.2018 18:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52