banner48

Bizim kemerler ne sağlammış

Sıka sıka kemerin delikleri birleşti.

Nerdeyse belimiz inceldi.

Olsun ama biz sıkmaya alıştık.

Gavur parası bizi ne hala getirdi diyoruz!

Gavur yaptı yapacağını,kahrolsun ABD hahrolsun diye haykırıyoruz.

Ya bizim içimizdeki fırsatçı gavurlara ne demeli?

Önce kendi içimizdeki fırsat reyoncularını temizleyelim.

Fırsat bu fırsat ne oldu hemen etiketler değişti?

Barkod aynı rakamlar değişti.

Ne kadar fırsatçı bir toplum olduk.

Nerdeyse giydiğimiz donun lastiği bile dolara bağlandı.

Dolardaki artışı bahane ederek ürünlerine fiyat artışı yapanlar.

Ülke ekonomisi bozulsun,kötüye gitsin,dümenler değişsin,oh iyi oldu diye sevinenler ama unutmayın..! Ağustos ayının zam şampiyonu salça olduysa,hiç merak etmeyin Ocak ayı şampiyonu salatalık "hıyar" Eylül ayında da yine şampiyon olur.

Dolar fırsatçıları unuttuğunuz bir şey var. Bu toplum sizin gibi suistimal fırsatçıları da hafızaya kaydedecek.

Bu günler Allah'ın izniyle elbet gelip geçecek,ama bu toplum eskiden barkod cihazının okuduğu fiyatla yeni okuduğu fiyat bindirimini de marka marka,firma firma asla unutmayacak!

Resmi gazete'de yayımlanan ticari reklam ve haksız ticari uygulamalar yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelikle girdi maliyeti ve döviz kuru artışı gibi fiyat değişimlerinden etkilenmemesine rağmen bu durumlardan etkileniyormuş gibi hareket ederek tüketiciye sunulan mal veya hizmetin satış fiyatında haklı bir gerekçe olmaksızın artış yapmak aldatıcı ticari uygulamalar kapsamına alındı.

"6502 sayılı Tüketicinin Korunması Kanunu, Ticari Reklam ve Haksız Ticari Uygulamalar Yönetmeliği, 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanun" gereği Ticaret Bakanlığı'nca çok sıkı denetimler gerçekleştiriliyor olsa da bu fırsatçılar noktasında bizlerde bu Ülke'nin vatandaşları olarak ilgili birimlere gerekli desteği verelim. Bu fırstçıları varya bu fırsatçıları hep birlikte bir güzel silelim. Dostu düşmanı da bilelim!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.