Kocaeli'de Trafik Kazası: 1 Yaralı

Başiskele'de iki aracın karıştığı trafik kazasında 1 kişi hafif şekilde yaralandı.

banner96

Kocaeli'de Trafik Kazası: 1 Yaralı

Başiskele'de iki aracın karıştığı trafik kazasında 1 kişi hafif şekilde yaralandı.

06 Şubat 2017 Pazartesi 14:49
Kocaeli'de Trafik Kazası: 1 Yaralı
banner22

Kaza gece 01.30 sıralarında Başiskele Vezirçiftliği mevkii D-130 karayolu üzeri Gölcük istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İzmit'ten Gölcük istikametine gitmekte olan Yavuz Y. idaresindeki 34 YND 59 plakalı otomobile, arkadan hızla gelen sürücüsü belirlenemeyen 41 BT 424 plakalı panelvan araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan iki araç bariyerlere çarparak yol kenarında durabildi. Kazanın ardından Yavuz Y. hafif şekilde yaralanırken, kazaya karışan diğer sürücü ise aracını olay yerinde bırakarak kaçtı.

Kaza sonrası olan yerine 112 Acil Sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan sürücü Yavuz Y. sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan müdahalenin arından polis ekiplerince karakola götürüldü.  Polis ekipleri kaçan diğer sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı

banner44
Son Güncelleme: 06.02.2017 14:52
Anahtar Kelimeler:
41 BT 42434 YND 59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52

banner93