Yeni kongre sürecinde aday değilim

AK Parti Çayırova ilçe Başkanı Zafer KIılıç “Eylül ayında yapılacak olağanüstü kongrede yeniden başkanlığa aday olmayacağım” dedi.

banner96

Yeni kongre sürecinde aday değilim

AK Parti Çayırova ilçe Başkanı Zafer KIılıç “Eylül ayında yapılacak olağanüstü kongrede yeniden başkanlığa aday olmayacağım” dedi.

22 Ağustos 2017 Salı 21:06
Yeni kongre sürecinde aday değilim
banner22

Kılıç sebebiyle ilgili olarak “3 yıldır yoğun bir dönem yaşadım. Bir ilçe başkanının 30 yılda göremeyeceği şeyleri ben başkanlık yaptığım dönemde gördüm. 5 seçim. Bir darbe süreci. Bugünden sonra adaylığını ilan edecek arkadaşlarıma saygılıyım. Yeni dönemde üzerime düşen yardım etmem gereken varsa bu partinin neferi gibi çalışacağım” dedi.

Teşkilat mensuplarının neredeyse tamamının katıldığı toplantıda Kılıç'ın yönetiminde yer alan Selim Ekinci, Aydın Turan'ın toplantıya katılmadığı görülürken İsmail Ballı'nın toplantının bitimine saniyeler kala gelmesi de gözlerden kaçmadı.3 Yılda 5 seçim gördüğünü ve alnının akıyla bu seçimlerden çıktığını da ifade eden Kılıç, "Darbe girişimleri, anayasa değişikliğine ilişkin referandumlar, yerel ve genel seçimler ciddi anlamda beni yordu. Dinlendikten donra yine partimde belki başka bir kademede  hizmet etmeye devam edeceğim." 

Başkan Kılıç, kongre sürecine kadar görevde kalacağına yarın yapılacak temayülden sonra yeni aday olacak isimlerin belirleneceğini ifade etti. Kılıç, istifasının kendi kararı olduğunu hiç kimsenin baskı, telkin ve önerisi olmadan bu kararı aldığını belirtirken “artık çocuklarımla daha çok ilgileneceğim” diyerek Sözlerine Son verdi.

banner44
Son Güncelleme: 22.08.2017 21:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52