Yenimahalle Anne-Çocuk Kulübü Öğrencilerinden Anlamlı Ziyaret

banner96

Yenimahalle Anne-Çocuk Kulübü Öğrencilerinden Anlamlı Ziyaret

24 Ocak 2017 Salı 18:03
Yenimahalle Anne-Çocuk Kulübü Öğrencilerinden Anlamlı Ziyaret
banner22

Çayırova Belediyesi Yenimahalle Anne-Çocuk Kulübü öğrencileri, Emek Mahallesi Anne-Çocuk Kulübünde eğitim gören Suriyeli öğrencileri ziyaret etti. Velilerinde katıldığı ziyarette, duygulu anlar yaşandı.

Yenimahalle Anne- Çocuk Kulübü Öğrencileri Suriyeli Öğrencilere Hediyeler Hazırladı
Anne-Çocuk Kulübünde okul öncesi eğitiminin yanı sıra, milli ve manevi değerleri de öğrencilere aşılayan öğretmenlerimiz, çocuklarda paylaşma ve dayanışma duygularını arttıracak çeşitli etkinliklerle derslerini taçlandırıyor. Bu çerçevede Yenimahalle Anne-Çocuk Kulübü öğrencileri, Emek Mahallesi Anne-Çocuk Kulübü’nde eğitim gören Suriyeli öğrencileri ziyaret etti. Kulüp öğrencileri evlerinde kullanılabilir durumda olan, ihtiyaç fazlası oyuncak ve kıyafetleri hediye paketleri yaparak, Suriyeli öğrencilerle paylaştı. Duygulu anların yaşandığı ziyaret sırasında iki kulübün öğrencileri de mutlu oldular. Yardımlaşma ve dayanışmanın önemine dikkat çekilen ziyarette, paylaşmanın vermiş olduğu mutluluk hem veliler hem de öğretmenler tarafından ayakta alkışlandı.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52