Şükrü Karabacak , Referandum Startını Verdi

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak hafta sonu katıldığı programlarla adeta referandum startını vermiş oldu.

banner96

Şükrü Karabacak , Referandum Startını Verdi

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak hafta sonu katıldığı programlarla adeta referandum startını vermiş oldu.

06 Şubat 2017 Pazartesi 14:37
Şükrü Karabacak , Referandum Startını Verdi
banner22

Beraberinde meclis üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek, Eşi Teslime Karabacak ve partililerle birlikte şehrin adeta her noktasında vatandaşlarla buluşan Başkan Karabacak, vatandaşlara referandum süreci ve yeni anayasa ile ilgili de bilgilendirmelerde bulundu.

Esnaf ziyareti, umre ziyaret, hasta ve taziye ziyareti, düğün ve yüzük takma merasimi gibi değişik etkinliklerde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Karabacak, nisan ayında yapılması planlanan referandum sürecinin, ülkemizin geleceğini şekillendireceğini söyleyerek vatandaşlardan destek istedi.

13 YILDIR SİZLERLE BİRLİKTEYİZ

Başkan Karabacak, vatandaşlardan anayasa değişiklik paketine evet oyu isterken, 13 yıllık görev süreleri boyunca hep vatandaşın içinde olduklarına vurgu yaparak, ülkemizde nisan ayında anayasa değişikliği ve partili cumhurbaşkanlığı sistemi ile ilgili olarak yapılması planlanan referandum öncesi sizlerin desteğini bekliyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren hep sizlerin yanında olduk. Acı tatlı günlerinizde sizleri yalnız bırakmadık. Yaptığımız projelerle şehrimizi modern ve yaşanabilir bir noktaya getirdik. Özellikle sosyal belediyecilik anlamında hep halkımızla olduk. Seçim döneminde de diyoruz ki, daha iyi hizmet için, daha yaşanır ve daha müreffeh yarınlar için yeni bir anayasayla, sizlerin istediği anayasayla yolumuza devam etmek için evet diyerek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve hükümetimize hep birlikte destek verelim. sözleriyle referandum sürecinde vatandaşlardan destek istedi.

banner44
Anahtar Kelimeler:
şükrü Karacabacak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52