Derince'de ihtiyaç sahiplerinin sıcak yemek ihtiyaçları karşılanıyor

Beşir derneğinden müthiş bir hizmet daha Bir Kap,Bir Kalp (İhtiyaç Sahibi Aileler İçin Ev Yemeği İkram Projesi ) Kocaeli Derince ilçesinde ihtiyaç sahiplerinin sıcak yemek ihtiyaçları karşılanıyor..

banner96

Derince'de ihtiyaç sahiplerinin sıcak yemek ihtiyaçları karşılanıyor

Beşir derneğinden müthiş bir hizmet daha Bir Kap,Bir Kalp (İhtiyaç Sahibi Aileler İçin Ev Yemeği İkram Projesi ) Kocaeli Derince ilçesinde ihtiyaç sahiplerinin sıcak yemek ihtiyaçları karşılanıyor..

08 Haziran 2017 Perşembe 22:16
Derince'de ihtiyaç sahiplerinin sıcak yemek ihtiyaçları karşılanıyor
banner22

Kocaeli Derince ilçesinde, yemek pişirecek imkanlari olmayan ihtiyaç sahiplerinin, engellilerin, yaşlı ve hasta vatandaşların evlerinin sıcak yemek ihtiyacı Beşir derneği  tarafından her gün karşılanıyor.

Ramazan ayında fakir ailelerin iftarlarini sıcak yemekle açmaları için başlatılan Bir Kap, Bir Kalp kampanyası çerçevesinde ihtiyaç sahipli ailelere sefer tasinda sıcak yemek ulaştırmaya başlandı.

Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir" hadisinden hareket eden Beşir derneği , ev ziyaretlerinde karşılaştığı evde yemek pişirecek kimsesi olmayan yaşlıların boğazından sıcak bir çorba geçirecek Bir Kap, Bir Kalp projesini uygulatmaya devam ediyor.

Derince Beşir derneği başkani Ahmet Kandemir, "Sıcak yemek yardımı Derince sınırları içerisinde ikamet eden; hastalığından, yaşlılığından, kimsesi veya geliri olmadığından yemek yapamayan tüm gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşma hedefiyle sistemli ve düzenli olarak devam etmektedir" dedi.

Her gün çok sayıda ailenin sofrasına bereketi getiren Beşir  Derneği'nin, bu hizmetinin diğer ihtiyaç sahiplerine de ulaşması için vatandaşların https://www.besir.org.tr/  adresinden yardim talep formunu doldurmasi yeterli. Sosyal inceleme sonucu uygun bulunan haneleri listesine ekleyerek düzenli yemek yardımlarını ulaştırıyor.

Bir Kap, Bir Kalp projesi sayesinde sizde evinizdeki sıcak yemeği ihtiyaç sahipli ailelere ulaştırabilirsiniz

Gelin! Hep birlikte birileri için bir şeyler yapalım ve iftar sevincini birlikte yaşayalım. Dünyanın en büyük iftar sofrasını gönüllerde kuralım. Evinde iftar dahi yapamayacak kadar ihtiyaç sahibi olanlara kendi yediklerimizden yedirelim. Misafirler için yaptığımız hazırlıkları onlar için de yapalım. Siz hazırlayın, biz ulaştıralım.

Hayra vesile olma bahtiyarlığına hep birlikte erişelim.

Bağış iftarınız, ümmetin iftiharı olsun.

Peki, ne yapmam gerekiyor diyorsanız işte cevabı:

-          'Bir Kap Bir Kalp Bağış Formu'na erişmek için  http://www.besir.org.tr/ 

-          Açılan formda istenen bilgileri eksiksiz bir şekilde doldurun ve 'Cep Telefonuma Kod Gönder' butonunu işaretleyin.

-          Birkaç saniye içerisinde cep telefonunuza gelen kodu 'Doğrulama Kodu' bölümüne yazıp 'Kaydet' butonunu seçin.

-          Bulunduğunuz bölgedeki temsilciliğimiz sizinle irtibata geçecektir.

-          Ayrıca kampanya bilgileri, yazmış olduğunuz e-posta adresine mail olarak gönderilecektir.

-          Daha sonra Beşir Ekipleri randevu verdiğiniz günde, iftardan 3 saat önce gelerek hazırladığınız yemekleri alacak; önceden belirlenmiş yardıma muhtaç ailelere ulaştıracaktır.

-          Böylelikle yediğinizden yedirmiş olacaksınız.

banner44
Son Güncelleme: 08.06.2017 22:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52