Başkan Toltar'dan Yeni Yıl Mesajı

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, yeni yıl nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

banner96

Başkan Toltar'dan Yeni Yıl Mesajı

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, yeni yıl nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

31 Aralık 2018 Pazartesi 13:08
Başkan Toltar'dan Yeni Yıl Mesajı
banner22

 

2018'yı geride bırakıp 2019'a yeni umutlar ve beklentiler ile girdiklerini belirten Toltar şunları söyledi: Geride bıraktığımız 2018, ülkemiz ve dünyamız açısından zor bir yıl olurken, kalplerimizde ve zihinlerimizde bıraktığı acılar hiçbir zaman unutulmayacaktır. Bizi sarsan şeyler her ne olursa olsun, bu sarsıntılardan güçlenerek çıkmak bizim coğrafyamızın en temel karakteristiğidir.

 

Her yeni yıl yeni atılımlar, yeni umutlar, yeni adımlar kısaca yenilikler yılıdır. Bizimde yeni yıla birlikte gelecek günlerin daha aydınlığa, eşitliğe dayalı, barış ve sağlık içinde paylaşımcı bir toplum düzenine giden yol olması hepimizin temennisidir. Bizimde öncelikli görevimiz olan hemşehrilerimizin hayat standardını yükseltmek ve güzel ilçemiz için sürdürdüğümüz hizmet aşkı, yeni yılda da devam edecektir.

 

İNSAN MERKEZLİ HİZMET ODAKLI ÇALIŞIYORUZ

 

Bilindiği gibi, göreve geldiğimiz günden bu güne kentimizi yeniden yapılandırmak ve modern bir Dilovası oluşturmak için gerekli tüm çalışmaları başlatarak şehrimizi güzelleştirmek adına bütün hizmetleri hızlı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Şeffaf, adaletli ve hesap verebilir İnsan merkezli hizmet odaklı çalıştık, şehrimiz için gerekli olan her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Allah nasip ederse 2019 yılında da gerekli planlama ile çalışmalarımız devam etmek istiyoruz. İnanıyoruz ki biz çalıştığımız müddetçe şehrimiz güzelleşecek, değişecek, yenilenecektir.

 

YENİ YIL YENİ UMUTLAR

 

İnsan odaklı yönetim anlayışı ve halkımızın sorunu bizim sorunumuzdur düşüncesi her zamanki gibi düsturumuz oldu. Şimdi yeni bir yıla yeni umutlar ile giriyoruz. 2019 Yılının öncelikle dünyamıza ve ülkemize huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyor, Dilovalı hemşehrilerimin yeni yılını kutluyorum.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52