Çerkeşli yatırımlarla değişimi yaşadı

Dilovası Çerkeşli Mahallesi tamamen yenilen alt yapısı ve FİFA standartlarındaki futbol sahası ile merkez mahallelerini aratmıyor

banner96

Çerkeşli yatırımlarla değişimi yaşadı

Dilovası Çerkeşli Mahallesi tamamen yenilen alt yapısı ve FİFA standartlarındaki futbol sahası ile merkez mahallelerini aratmıyor

26 Şubat 2017 Pazar 17:57
Çerkeşli yatırımlarla değişimi yaşadı
banner22

Kocaeli’nin Dilovası ilçesine bağlı Çerkeşli Mahallesi, Büyükşehir Belediyesi tarafından önemli hizmet yatırımları aldı. Organize Sanayi Bölgelerinin içinde yer alan bin 113 nüfuslu mahallenin üst yapı çalışmalarına 4 milyon 099 bin 690 TL harcanırken, tüm içme suyu, kanalizasyon gibi alt yapı çalışmaları baştan aşağıya yenilendi. Çerkeşli adeta değişimi yaşadı.

VATANDAŞLARIN REFAHI İÇİN

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin mahallelerde yaşayan vatandaşların refahı için hayat geçirdiği hizmetler, yerleşim yerlerinin adeta kaderini değiştirdi. Eskiden imkanların kısıtlı olduğu mahallerde artık her türlü faaliyet yapılmaya başlandı. Dilovası ilçesinin Çerkeşli Mahallesi de, Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği hizmetler ile vatandaşların sorunları en aza indirildi.

“BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖNCE SIKINTILARIMIZ VARDI”

Çerkeşli Muhtarı Aytaç Erdem, Büyükşehir Belediyesi tarafından sunulan hizmetlerin mahallesine adeta ivme kazandırdığını belirterek, ”2 dönemdir muhtarlık yapmaktayım. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden öncesinde gerçekten büyük sıkıntılarımız vardı. Sularımız zaman zaman kesiliyordu, yaz zamanlarında sularımızı bölerek verebiliyorduk. Ama şu anda Büyükşehirimizin büyük fedakarlıkları ve katkılarıyla 24 saat 1. kalite su alabiliyor ve kullanabiliyoruz” dedi.

“EKSİK BİR ŞEYİMİZ KALMAYACAK”

Mahallelerinde altyapıdaki değişimi de ifade eden Muhtar Erdem, “Altyapımız çok büyük bir sorundu, çalışmayan bir kanalizasyonumuz vardı. Ama şu anda bütün altyapımız tamamen bitirildi. Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’nun güzel bir sözü var; ‘Şehirde ne varsa köylerde de o olacak.’ Bu sözün gerçekten büyük bir bölümünü bitirmiş durumda. Ben öyle görüyorum ki artık mahallelerimizde eksik olan bir şey kalmayacak” ifadelerini kullandı.

“GENÇLERİMİZ KALİTELİ SPOR YAPABİLİYOR”

Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan futbol sahasından da bahseden Erdem, ”Bir de gördüğünüz gibi bu güzelim futbol sahası, mahallemizin değeri gerçekten. Burada gençlerimiz sporunu yapabiliyor. Eskiden burada futbol oynarken düştüğümüzde gerçekten her tarafımız yara bere içinde kalırdı. Ama şu anda gerçekten gençlerimiz her imkanı burada bulabiliyor. Ben Başkanımız Karaosmanoğlu ve ekibine şahsım, mahallem adıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52