YILPORT SOLVENTAŞ BASIN BİLDİRİSİ

Dün gece Dilovası Solventaş tesislerinde meydana gelen yangın ile ilgili resmi basın açıklaması

banner96

YILPORT SOLVENTAŞ BASIN BİLDİRİSİ

Dün gece Dilovası Solventaş tesislerinde meydana gelen yangın ile ilgili resmi basın açıklaması

07 Kasım 2017 Salı 12:40
YILPORT SOLVENTAŞ BASIN BİLDİRİSİ
banner22

 07.11.2017 06.11.2017 Tarihinde Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde bulunan Solventaş Kimyasal Depolama tesislerindeki bir tankta saat 22:35 sularında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıkmıştır.

Yangının başlamasıyla birlikte tesisin otomatik yangın söndürme sistemi devreye girmiş, sonrasında da çevre itfaiyelerin zamanında müdahalesiyle birlikte yangın diğer tanklara sıçramadan 23.10’da kontrol altına alınarak söndürülmüştür. Olayda maddi hasar dışında herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmamıştır.

Tedbir amaçlı olarak yaklaşık saat 03.00’e kadar soğutma çalışmaları devam etmiştir. İşletmenin faaliyetlerini sürdürebilmesi açısından herhangi bir engel oluşmamıştır. Yangının meydana gelme sebebi araştırılmaya devam etmektedir. Bu üzücü olay sırasında görevli personelimize, çevre itfaiye ekiplerine ve basın mensuplarına gösterdikleri özverili çalışma ve anlayıştan dolayı teşekkür ederiz. Kamuoyuna duyurulur. Saygılarımızla,

YILPORT HOLDING A.Ş.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52