Binlerce makaron ele geçirildi!

Emniyet Müdürlüğü ekipleri iş yerlerine yaptıkları operasyonlarda binlerce makaron ele geçirdi.

banner96

Binlerce makaron ele geçirildi!

Emniyet Müdürlüğü ekipleri iş yerlerine yaptıkları operasyonlarda binlerce makaron ele geçirdi.

12 Ekim 2021 Salı 17:41
Binlerce makaron ele geçirildi!
banner22

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, Kaçakçılığın Men ve Takibine yönelik yapılan operasyonlarda Y.B isimli şahsın işlettiği bir büfede arama yaptı. Arama sonucunda 117 karton (23 bin 400 tek dal) doldurulmuş makaron ve 37 kg açıkta kıyılmış tütün ele geçirildi. Y.B isimli şahıs hakkında adli ve idari işlem yapıldı.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan bir başka operasyonda ise Darıca’da bulunan bir iş yerinde yapılan aramada, 188 adet çeşitli muhtelif markalarda nargile tütünü, 78 adet isimsiz şeffaf saklama kabında bulunan nargile tütünü, 100 adet EL KEYF ibareli içlerinde 20 dal bulunan bandrolsüz sigara paketi, 330 adet İbaresiz içlerinde 20 dal bulunan bandrolsüz sigara paketi, 2 bin dal içleri kıyılmış tütünle doldurulmuş bandrolsüz makaron, 10 bin dal bandrolsüz makaron ele geçirildi. Operasyonda bir kişi hakkında adli işlem yapıldı.

banner44
Son Güncelleme: 12.10.2021 18:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52