Gebze Adli Tıp Kurumu Şubesi yer tahsisi ne oldu?

Gebze kent merkezinde Gebzelilerin uğrak yeri olup çaylarını yudumlayacakları Güzide tesisten daha önemli olan yer tahsisi yapılması beklenen Adli Tıp Kurumu şubesi var.

banner96

Gebze Adli Tıp Kurumu Şubesi yer tahsisi ne oldu?

Gebze kent merkezinde Gebzelilerin uğrak yeri olup çaylarını yudumlayacakları Güzide tesisten daha önemli olan yer tahsisi yapılması beklenen Adli Tıp Kurumu şubesi var.

07 Nisan 2021 Çarşamba 09:34
Gebze Adli Tıp Kurumu Şubesi yer tahsisi ne oldu?
banner22

Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası ilçelerinde vatandaşlar İstanbul'a götürüp getirmek zorunda kaldıkları adli tıp vakalarındaki otopsi işlemlerinin Gebze’de yapılacağı günü bekliyorlar.   

Sayın Zinnur başkan, Ocak ayı içinde AA muhabirine yaptığınız açıklamada, "Daha önce İstanbul'a götürüp getirmek zorunda olduğumuz adli tıp vakalarındaki otopsi işlemleri dahil her şey İstanbul'dan yürütülüyordu. Sağlık Bakanlığı'na bu konuda şükranlarımızı arz ediyoruz. Yaptığımız talepler doğrultusunda Gebze'de adli tıp kurumu şubesinin kurulması kararlaştırıldı. Doktor atamaları yapıldı. Şu anda Adliye binamız içerisinde idari işlemler ve raporlama işlemleri başladı. İhtiyaç duyduğumuz laboratuvar ve morg sistemlerini de inşallah Gebze Belediyesi olarak biz çözmeye, yer tahsisini yapmaya gayret ediyoruz. Bu tahsis ve laboratuvar, morg hizmetleri için gerekli olan teçhizat sağlandıktan sonra önümüzdeki günlerde inşallah burada tamamen otopsi işlemleri yapılacak. Dolayısıyla bundan böyle Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası ilçeleri hatta Körfez'e kadar adli tıp için İstanbul'a gitmeyeceğiz." Açıklamasında bulunmuştunuz.

Yaptığınız açıklama üzerinden yaklaşık olarak 2,5 ay geçti. Hala ses soluk yok!

Güzide tesisin erken açılması pandemi döneminde pek bir fayda sağlamayacak. Size acizane tavsiyemiz önceliğiniz ve çabanız Gebze halkına müjdeleyip önemini bizzat belirttiğiniz Adli Tıp Kurumu Şubesi için yer tahsisine ağırlık vermeniz olacaktır.

Sizleri Güzide tesis inşaatında gördüğümüz gibi Adli Tıp Kurumu Şubesine tahsis edeceğiniz yerde de çalışmaları bizzat yerinde incelerken de görmek istiyoruz.

İşin özü aşkla çalışmak olduğu gibi “Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır” Victor Hugo

banner44
Son Güncelleme: 08.04.2021 10:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52