Gebze'de feci kaza!

Kocaeli'nin Gebze ilçesi D-100 karayolunda iki otomobilin çarpışması sonucu, paramparça olan otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı.

banner96

Gebze'de feci kaza!

Kocaeli'nin Gebze ilçesi D-100 karayolunda iki otomobilin çarpışması sonucu, paramparça olan otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı.

02 Kasım 2021 Salı 10:42
Gebze'de feci kaza!
banner22

Edinilen bilgiye göre, Kocaeli'nin Gebze ilçesi Cumhuriyet Mahallesi D-100 Karayolu İstanbul istikametinde S.M. idaresindeki 06 BZU 115 plakalı otomobil, hemen önünde seyreden Cuma Y. yönetimindeki 34 CKU 435 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle otomobil sürücüsü Cuma Y. ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Behice K., paramparça olan otomobilin içerisinde sıkışarak yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan itfaiye ekipleri, yaralıları sıkıştıkları yerden kurtarabilmek için çalışma başlattı. Ekiplerin yoğun çalışmalarının ardından otomobilden çıkarılan yaralılar, sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulanslara alınarak tedavi edilmek üzere çevredeki hastanelere kaldırıldı. Hastanede tedaviye alınan yaralılardan Behice K.'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, Cuma Y.'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Bir süre kontrollü olarak sağlanan trafik akışı, kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasının ardından normale döndü. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

banner44
Son Güncelleme: 02.11.2021 10:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52