Gebze'de Silahlı Saldırı :1 Ölü 1 Yaralı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir kişi tabancayla vurularak öldürüldü.

banner96

Gebze'de Silahlı Saldırı :1 Ölü 1 Yaralı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir kişi tabancayla vurularak öldürüldü.

22 Aralık 2018 Cumartesi 14:19
Gebze'de Silahlı Saldırı :1 Ölü 1 Yaralı
banner22

Olay, Gebze  Yavuz Selim Mahallesi 427 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Murat Barış Dikbıyık (26) ve 27 yaşındaki Serhan K.  bir yemek şirketine ait park halindeki  41 UD 019 plakalı panelvan araç içerisindeyken kimliği belirsiz şahıs ya da şahıslar tarafından araca çok sayıda ateş açıldı. Ateşlenen kurşunların isabet ettiği Serhan K. ve Murat Barış Dikbıyık yaralanırken, ismi öğrenilemeyen silahlı şahıs ya da şahıslar olay yerinden kaçtı.
Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 acil yardım ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Dikbıyık'ın hayatını kaybettiği belirlenirken, Serhan K. Gebze Fatih Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekipleri  tarafından yapılan incelemeler sonrasında Dikbıyık'ın cenazesi morga kaldırılırken, polis ekipleri olay yerinden kaçan şahıs veya şahısların yakalanması için çalışma başlattı.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52