İlker Çetin Avukatlık bürosu açıldı

Uğur GENCER/ İlker Çetin Avukatlık bürosunun açılışı hafta sonu düzenlenen törenle gerçekleşti.

banner96

İlker Çetin Avukatlık bürosu açıldı

Uğur GENCER/ İlker Çetin Avukatlık bürosunun açılışı hafta sonu düzenlenen törenle gerçekleşti.

22 Kasım 2021 Pazartesi 10:39
İlker Çetin Avukatlık bürosu açıldı
banner22

Açılışa Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, İyi Parti İlçe Başkanı Av.Burak Uluköylü, Deva Partisi İlçe Başkanı Av.Kemal Memiş, Deva Partisi İlçe Başkan yardımcısı Av.Muratcan Sever, MHP Ilçe Başkanı Bülent Özdemir, siyasi parti yòneticileri, Mevlana Mahallesi Muhtarı Hüseyin Öztürk, Gebze Sem Anne Şehir antrenörü Derya Alpay, Bursa Barosu Avukatlarından Av.İsmail Özgecan Özdemir, emekli Halk Sağlığı Laboratuvar Müdürü Sefer Şahin, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Av.İlker Çetin açılış öncesi yaptığı açılış konuşmasında,” Değerli dostlarım, sevdiklerim, kıymetli misafirler hoş geldiniz iyi ki varsınız onur verdiniz. Uzun yıllar sürdürdüğüm hakimlik hayatımdan sonra yeni yeni bir sayfa açıyorum.

Meslek hayatımda daha önce tanıdığım iyi günde kötü günde yanımızda olan dostlarım ve yeni yeni tanışmaya başladığım arkadaşlarım hepiniz buradasınız çok sağ olun. Açılış kurdelemizi keserken özellikle avukatlık mesleğinde üstadımız olan Burak Bey ve Kemal Bey’i kurdeleyi kesmek için davet ettim kendilerine çok teşekkür ediyorum iyi ki geldiniz hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

İlker Cetin hukuk bürosu açılış kurdalesini Çetin’in Gebzeli meslektaşları Av.Kemal Memiş ve Av.Burak Uluköylü kesti.

İl dışından açılışa katılamayan davetlilerden ise çok sayıda telgraf ve çelenk geldi.

28 yıldır Hakim olarak görev yapan Av. İlker Çetin Avukatlık Bürosu Gebze Adliyesi Yanı Soma Şehitleri Bulvarı Elmas Plaza No: 4/1 Daire 29'da hizmet vermeye başladı.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52

banner93