Soba yönetimi gitti!

AK Parti Gebze İlçe Yönetimi, önceki akşam aldığı ani kararla istifa etti. İlçe Başkanı HasanSoba ve ilçe yöneticilerinin istifa kararlarını İl Başkanı Şemsettin Ceyhan bizzat  aldı. Soba yönetiminin yerine atamalı olarak  önümüzdeki günlerde yeni bir yönetimin atanması  bekleniyor.

banner96

Soba yönetimi gitti!

AK Parti Gebze İlçe Yönetimi, önceki akşam aldığı ani kararla istifa etti. İlçe Başkanı HasanSoba ve ilçe yöneticilerinin istifa kararlarını İl Başkanı Şemsettin Ceyhan bizzat  aldı. Soba yönetiminin yerine atamalı olarak  önümüzdeki günlerde yeni bir yönetimin atanması  bekleniyor.

07 Aralık 2017 Perşembe 09:13
Soba yönetimi gitti!
banner22

3 Aralık’ta yapılması planlanan ancak  il yönetiminin kararıyla ertelenen AK  Parti Gebze İlçe kongresinin yankıları devam ederken partide  bir şok gelişme daha yaşandı. AK Parti Gebze İlçe Yönetimi, önceki akşam aldığı ani kararla istifa etti.  AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan  akşam saatlerinde Gebze’ye gelerek ilçe başkanı Hasan Soba ile asil ve yedek yöneticilerinin istifalarını yazılı olarak adı.
UFUKTA ATAMA YÖNETİM GÖZÜKTÜ
Başkan Soba ile yönetiminin istifası ile AK Parti Gebze için atamalı yönetim yolu gözüktü. Yeni ilçe yönetimini Genel merkez atayacak. İlçe yönetimi böylece istifaları ile düşerken, ilçedeki Kadın kolları ve gençlik kolları yönetimleri ise kongreleri yapana kadar aynı yönetim kurulları ile devam edecekler.
DERİN SESSİZLİK HAKİM!
Soba yönetiminin istifası ile ilçe derin bir sessizliğe ve bekleyişe büründü. Yönetiminin istifası ile ilgili gazetemiz baskıya hazırlandığı saatlere kadar  Hasan Soba’dan bir açıklama gelmezken,  3 Aralık’taki kongre için Genel merkezce aday gösterilen İrfan Ayar ile karşısına aday olarak liste çıkartan Hüseyin Kurt’un hafta sonuna kadar herhangi bir açıklama yapmayacakları süreci bekleyecekleri ifade edildi. 
İstifadan önce Soba’dan ilginç paylaşım!
Sürpriz bir şekilde yönetimi ile birlikte Gebze İlçe Başkanlığından istifa eden AK Parti Gebze Eski İlçe başkanı Hasan Soba, istifasını vermeden önce öğle saatlerinde paylaştığı bir paylaşım dikkat çekti. Mevlana’dan alıntı yapan Soba’nın “Ayağın kırıldı diye üzülme! Allah senden aldığı ayak yerine belki sana kanat verecek” derken özetle paylaşımı şöyle: 
Lâ tahzen! (Üzülme!)*
Bir şey olmuyorsa: Ya daha iyisi olacağı için, Ya da gerçekten olmaması gerektiği için olmuyordur.
Şu uçan kuşlara bak! Ne ekerler, ne biçerler… Onların rızkına kefil olan Allah; seni mi ihmal edecek sanırsın! Yeter ki sen istemeyi bil..
*Lâ tahzen! (Üzülme!)* İnsanlar senin kalbini kırmışsa üzülme! Rahman: (cellecelaluhu), “Ben kırık kalplerdeyim” buyurmadı mı? O halde ne diye üzülürsün ey can? Gündüz gibi ışıyıp durmak istiyorsan; Gece gibi kapkaranlık nefsini yak !..
“Derdim var” diyorsun; Dert insanı Hak’ka götüren Burak’tır; sen bunu bilmiyorsun. Sanma ki dert sadece sende var. Şunu bil ki; Sendeki derdi nimet sayanlar da var.
Umudunu yıkma; Yusuf’u hatırla. 
Dert nerede ise deva oraya gider. Yoksulluk nerede ise nimet oraya gider. Soru nerede ise cevap oraya verilir. Gemi nerede ise su oradadır. Suyu ara, susuzluğu elde et de sular alttan da yerden de fışkırmaya başlasın. 
Dünya malı Allah’ın tebessümüdür: ona bak! Ama sarhoş olma… 
*Lâ tahzen! (Üzülme!)* Irmağa deniz, denize okyanus sığmaz. . “Aşık” olmayana anlatsan da “Ben” “Sen” anlamaz. Hakka ulaşmak için yoldur desen kimse inanmaz… Gönlünde zerre-i miskal şems olmayan; Yanmaz, yanamaz… 
Ayağın kırıldı diye üzülme! Allah senden aldığı ayak yerine belki sana kanat verecek. Mevlana!”
 

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52

banner93