Uygulama Noktasında İftarlar Açıldı

Vali Seddar Yavuz Gebze uygulama noktasında görevli güvenlik güçlerimiz ile iftarını açtı.

banner96

Uygulama Noktasında İftarlar Açıldı

Vali Seddar Yavuz Gebze uygulama noktasında görevli güvenlik güçlerimiz ile iftarını açtı.

22 Nisan 2022 Cuma 11:07
Uygulama Noktasında İftarlar Açıldı
banner22

Uygulama noktasına gerçekleştirilen ziyaret ve iftar programına Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Yavuz Selim Kapancı ve uygulama noktasında görevli güvenlik güçleri katıldı.

Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan program, dualar eşliğinde oruçların açılmasıyla devam etti.

Yenilen iftar yemeği ve edilen duaların ardından Vali Yavuz, Şehrimizin, Emniyet ve Jandarmamızın yapmış olduğu başarılı operasyonlar sayesinde güvenli bir şehir olduğunu belirterek şunları kaydetti: Araç trafiği bakımından Türkiye’nin en yoğun bölgelerinden birinde bulunuyoruz. Marmara’da yaklaşık 25 milyon vatandaşımız yaşıyor. Kocaeli’de geçiş istikametinde bulunduğundan araç trafiğinden en çok etkilenen bir il. Özellikle bu akşam ki iftarımızı da araç trafiğinin en yoğun olduğu Gebze uygulama noktasında görev yapan güvenlik güçlerimizle yapmak istedik. Bu vesileyle gece gündüz, bayram, tatil demeden, özveriyle görev yapan güvenlik güçlerimize teşekkür ediyor, işlerinde kolaylıklar diliyorum. Ayaklarına taş değmesin.” diyerek, noktada görev yapan güvenlik görevlilerimizin Ramazan aylarını ve yaklaşan Ramazan Bayramlarını kutladı.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52