Erdoğan Fatih Portakal'ı hedef aldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa'daki 'Sarı Yelekliler' eylemlerini değerlendiren Fatih Portakal'ın sözlerine tepki gösterdi.

banner96

Erdoğan Fatih Portakal'ı hedef aldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa'daki 'Sarı Yelekliler' eylemlerini değerlendiren Fatih Portakal'ın sözlerine tepki gösterdi.

15 Aralık 2018 Cumartesi 21:00
Erdoğan Fatih Portakal'ı hedef aldı
banner22

Fransa'daki 'Sarı Yelekliler' eylemlerini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eylemlere ilişkin değerlendirmesini yorumlayan FOX TV Ana Haber Bülteni sunucusu Fatih Portakal, geçtiğimiz günlerde 'Hadi bakalım barışçıl bir eylemle zamları, doğal gaz zamlarını protesto edelim. Hadi bakalım, yapalım. Yapabilecek miyiz? Kaç kişi çıkacak korkudan endişeden sokağa? Kaç kişi çıkar sokağa Allah aşkına söyler misiniz? Bireysel ve toplumsal muhalefeti baskı altına almaya ve yıldırmaya çalışıyorlar. En doğal hak ama uygulanamıyor. Fransa olmuş, Türkiye olmuş çok da fark etmiyor açıkçası.' demişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Denizli'de toplu açılış töreninde Fatih Portakal'ın sözlerine tepki gösterdi.

Erdoğan, 'Edep fukarasının bir tanesi çıkmış sokağa davet ediyor, ahlaksıza bak, yargı gereken cevabı verecektir" diyen Erdoğan, "Sen en yapıyorsun, burası Paris mi? Gezi olaylarında zaten herkes dersini aldı. 15 Temmuz'da herkes dersini aldı. Bunun bedelini ağır öderler' ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU'NU DA ELEŞTİRDİ

Öte yandan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da sert sözlerle yüklendi. Erdoğan, Kılıdçaroğlu'nun '20 Temmuz darbesi' eleştirisine, "Bu en büyük gaflettir. Darbe girişiminin ardından TBMM toplanmış OHAL'i uygulamıştır. Bu kararı TBMM aldı. Ne oldu işine mi gelmedi? Sana mı soracaktım? Kararı veren kim? Türkiye büyük Millet Meclisi. Bu zat kendisinin de içinde bulunduğu TBMM'nin kararını darbe olarak niteliyor.' dedi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52