Fabrikada meydana gelen patlamada ölü sayısı 2'ye çıktı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir fabrikada kazan patlaması sonucu çıkan yangında 2 işçi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

banner96

Fabrikada meydana gelen patlamada ölü sayısı 2'ye çıktı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir fabrikada kazan patlaması sonucu çıkan yangında 2 işçi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

31 Mayıs 2022 Salı 21:09
Fabrikada meydana gelen patlamada ölü sayısı 2'ye çıktı!
banner22

 Vali Canbolat olay yerinde yaptığı açıklamada, yaralılardan birinin ağır olduğunu belirterek, itfaiye ve AFAD ekiplerinin bölgedeki çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.
BURSA (İGFA) - Alınan bilgiye göre, İnegöl Organize Sanayi Bölgesi 2.Cadde üzerinde mobilya fabrikalarına sunta ve talaş üretimi yapılan fabrikanın kazanı öğle sıralarında patladı.Fabrikada çıkan yangın sonrası siyah dumanlar gökyüzünü kapladı.Bir çok noktadan görülen dumanlar WhatsApp Hattı'na ulaşan görüntülerle olayın büyüklüğünü gözler önüne serdi.
Aydın Toprak ve Ömer Coşkun adlı işçilerin hayatlarını kaybettiği olayda, 5 kişi de yaralandı.

Olayda yaralanan Musa Coşkun, Yusuf Uslanmaz, Sebahattin Eren, Bünyamin Hiçyılmaz ve Müslüm Can adlı işçiler İnegöl Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, Bünyamin Hiçyılmaz durumu dolayısıyla Bursa Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı.

Bursa Valisi Yakup Canbolat ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da bölgeye giderek, incelemelerde bulundu.

Bursa Valisi Yakup Canbolat, yangının kontrol altına alındığını soğutma çalışmaları devam ettiğini söyledi.
Olay sırasında içeride başka kişi olma ihtimaline karşı da itfaiye ve AFAD ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Vali Canbolat,  "Vefat eden işçi arkadaşımız bu firmanın dışarıdan hizmet aldığı firmanın elemanı olduğundan onların giriş çıkışıyla ilgili bir bilgi sahibi olamadık. O yüzden araştırmalarını sürdürdüğümüz diğer işçiye ulaşım konusunda da ekiplerimiz çalışmalarını sürdüryor. Vefat eden işçimize Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyoruz" diye konuştu.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52