Gebze Trabzonlular Derneği H. İbrahim Kadıoğlu ile göreve devam dedi

Gebze Trabzonlular derneğinde genel kurul heyecanı vardı. Yapılan seçimde mevcut başkan Halil İbrahim Kadıoğlu yeniden başkan olarak seçildi.

banner96

Gebze Trabzonlular Derneği H. İbrahim Kadıoğlu ile göreve devam dedi

Gebze Trabzonlular derneğinde genel kurul heyecanı vardı. Yapılan seçimde mevcut başkan Halil İbrahim Kadıoğlu yeniden başkan olarak seçildi.

29 Mayıs 2022 Pazar 14:44
Gebze Trabzonlular Derneği  H. İbrahim Kadıoğlu ile göreve devam dedi
banner22

HALİL İBRAHİM KADIOĞLU GÖREVE DEVAM DEDİ

Gebze Trabzonlular Derneği'nde kongre heyecanı yaşandı. Gebze'nin önemli hemşeri dernekleri arasında yer alan Gebze Trabzonlular Derneği, bugün dernek lokalinde olağan genel kurulunu tamamladı. Kongreye Çayırova Trabzonlular Derneği Başkanı Burhan Beşiroğlu ve dernek üyeleri katılım gösterdi. Kongrede divan başkanlığını Celalettin Kurt yaparken, divan üyeliğine ise Fatih Emre Malkoçoğlu ile Rümeysa Kadı seçildi. Divan başkanı Kurt, "Genel kurulumuz inşallah hayırlı olur. Bu organizasyonlar bayram havasında geçmeli" dedi.

"BURASI TRABZONLULARIN EVİ"

Faaliyet ve denetim raporlarının okunmasının ardından, kongrede divana sunulan tek yönetim listesi, oybirliği ile kabul gördü. Böylelikle Halil İbrahim Kadıoğlu, yeni dönemde de göreve devam dedi. Kadıoğlu, burada yaptığı konuşmada, "Bu tabloyu görmeyi özlemiştim. Bu tablonun oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu güzel kalabalığı görünce 70 yaşındaydım 35'e indim. Biz biriz, hepimiz birbirimizin canıyız, acımızı ve sevincimizi birlikte paylaşacağız. Ben şu an ağabeylik yapıyorum. Burası bizim evimiz. Burası Trabzonluların evidir. Bir insan evini güzelleştirmek için her şeyi yapar.Burası için de öyle mücadele etmemiz lazım" diye konuştu.


Seçim sonrasında ise Gebze Trabzonlular Derneği'nin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu; Yönetim; "Halil İbrahim Kadıoğlu (Başkan), Akif Bal, İsmail Ayar, Şerif Bulut, Hasan Aktürk, Celal Direkli, Hasan Kurşun, Kağan Yildiz, Ercan Karataş, Halil Altıntaş, Cemal Koçyiğit, Salih Düzenli, Merve Kadıoğlu, Rümeysa Kati, Ziya Topal, Muzaffer Çapkın, Barış Ayar, Bülent Kanca, Osman Beşiroğlu, İsmail Kadıoğlu, Ömer İmamoğlu, Şener Akın, Yakup Uzun, Selim İmamoğlu, Yunus Avci. Denetleme Kurulu; Mahmut Aşıkoğlu, Fikret Tonyalı, Hasan Bal."

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52

banner93