İYİ Parti'de 16 yönetici istifa etti!

İYİ Parti'de sular durulmuyor! Kastamonu'da 16 yönetici hep birlikte görevinden istifasını verdi

banner96

İYİ Parti'de 16 yönetici istifa etti!

İYİ Parti'de sular durulmuyor! Kastamonu'da 16 yönetici hep birlikte görevinden istifasını verdi

19 Ocak 2022 Çarşamba 19:08
İYİ Parti'de 16 yönetici istifa etti!
banner22

İYİ Parti'de kurucu isimler arasında yer alan Vedat Yenerer'in istifasının ardından bir istifa haberi de Kastamonu'dan geldi. İYİ Parti Kastamonu İl Başkanlığı Yönetim Kurulundan 16 kişi aynı anda görevinden istifa etti.
İyi Parti'de istifa dalgası sürüyor. Kurucular kurulu Vedat Yenerer'den sonra Kastamonu'ndan da istifa haberleri geldi. İyi Parti Kastamonu İl Başkanlığı Yönetim Kurulundan 16 kişi, görevinden istifa etti. İl Başkanı Mehmet Çıvgın, parti binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, İYİ Parti'nin tüm engelleri aşarak bugünlere geldiğini söyledi.

"BAZILARINI BEN GÖREVDEN ALMIŞTIM"
Yönetim kurulunda gerçekleşen istifalarla ilgili konuşan Çıvgın, "Arkadaşlarımız sistemli şekilde yönetim kurulundan istifa etti. Bu zor günlerde ter akıtmış, mesai harcamış arkadaşlarımızın çalışmalarına katılmayan, yönetim kurulunda olan arkadaşlarımızın bazılarını ben görevden almıştım, diğerleri de kendiliğinden istifa etmişlerdi. Onların yerine yedekten arkadaşlarımızı çağırdık, teşkilatlanmamızı tamamladık. Şimdi arkadaşlarımız yönetim kurulundan istifa ettiklerini ifade eden dilekçelerini PTT yoluyla yollamış." dedi.

"TOPLANTIYA GELMEZLER, AİDAT ÖDEMEZLER"
İstifa edenlerden birinin divan kurulu, 12'sinin yönetim kurulu üyesi olduğunu, 3'ünün de yedek yönetimde yer aldığını anlatan Çıvgın, şunları kaydetti: "Yeni yönetim hazırlıklarını yaptıklarını anlatıyorlar ancak bizim görevimizin başında olduklarını unutuyorlar. Bu arkadaşlarımız toplantıya gelmezler, faaliyetlere gelmezler, aidatlarını ödemezler ancak dışarıda laf üreten arkadaşlarımız. Kastamonu il teşkilatı çalışmalarına devam edecek. Türk siyasi hayatında bu tür olaylar hep olmuştur fakat yeni kurulmuş bir partiden üyelikte kalıp, sadece yönetimden basın yoluyla duyurarak istifa etmek yanlıştır. Bu, partiyi sıkıntıya sokmaktır."

banner44
Son Güncelleme: 21.01.2022 13:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52