Meteorolojiden son dakika sağanak uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden son dakika sağanak uyarısı yapıldı.

banner96

Meteorolojiden son dakika sağanak uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden son dakika sağanak uyarısı yapıldı.

23 Kasım 2018 Cuma 20:09
Meteorolojiden son dakika sağanak uyarısı!
banner22

Sonbahar mevsiminin son günlerinde soğuk hava etkisini yurt genelinde artırıyor. Özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde kar yağışı etkili olurken diğer bölgelerin yüksek kesimlerinde kar alçak kesimlerde ise yağmur etkili oluyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ise yaptığı uyarılarla vatandaşların hazırlıksız yakalanmasını önlemek, vatandaşların plan ve programlarını hava şartlarına göre yapmasını sağlamaya çalışıyor.

Meteorolojiden yapılan son açıklamaya göre yurdun birçok bölgesinde yağmur ve sağanak bekleniyor. Genel Müdürlük tarafından yapılan yazılı açıklamada, yurt genelinde hava durumunun parçalı ve çok bulutlu olacağı ifade ediliyor.

Meteorolojiden yapılan uyarılara göre; Doğu Karadeniz, Doğu Akdeniz kıyıları ve Güneydoğu Anadolu’nun batısı ile Kocaeli, Sakarya, İstanbul, Niğde, Kayseri, Ordu, Erzurum Van ve Ağrı çevreleri ile Tekirdağ’ın ve Konya’nın doğu kesimlerinde yağmur ve sağanak görüleceği tahmin ediliyor.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52