Negmar Denizcilik Yatırım A.Ş 9.Yılını Kutladı

Negmar Denizcilik Yatırım A.Ş.; Gübre Fabrikaları T.A.Ş., Nesmal Yatırım Holding A.Ş. ve Etis Denizcilik Yatırım A.Ş. girişimiyle uluslararası bir yatırım ve denizcilik şirketi olarak, 2008 yılında İstanbul’da kuruldu. Lojistik ve denizcilikte yatay olarak büyüyen Negmar Grup, 2006’dan bu yana Ro-Ro ve feribot taşımacılığı yapan “İstanbullines” markasını, yatırımları ile birlikte bünyesine katarak sektörün büyük oyuncuları arasında yerini aldı.

banner96

Negmar Denizcilik Yatırım A.Ş 9.Yılını Kutladı

Negmar Denizcilik Yatırım A.Ş.; Gübre Fabrikaları T.A.Ş., Nesmal Yatırım Holding A.Ş. ve Etis Denizcilik Yatırım A.Ş. girişimiyle uluslararası bir yatırım ve denizcilik şirketi olarak, 2008 yılında İstanbul’da kuruldu. Lojistik ve denizcilikte yatay olarak büyüyen Negmar Grup, 2006’dan bu yana Ro-Ro ve feribot taşımacılığı yapan “İstanbullines” markasını, yatırımları ile birlikte bünyesine katarak sektörün büyük oyuncuları arasında yerini aldı.

11 Temmuz 2017 Salı 15:19
Negmar Denizcilik Yatırım A.Ş  9.Yılını Kutladı
banner22

Negmar Denizcilik Yatırım A.Ş.; Gübre Fabrikaları T.A.Ş., Nesmal Yatırım Holding A.Ş. ve Etis Denizcilik Yatırım A.Ş. girişimiyle uluslararası bir yatırım ve denizcilik şirketi olarak, 2008 yılında İstanbul’da kuruldu. Lojistik ve denizcilikte yatay olarak büyüyen Negmar Grup, 2006’dan bu yana Ro-Ro ve feribot taşımacılığı yapan “İstanbullines” markasını, yatırımları ile birlikte bünyesine katarak sektörün büyük oyuncuları arasında yerini aldı. Deniz ulaşımındaki standartları yükseltmek için “İstanbullines” markasıyla gerçekleştirilen bu girişimle, Marmara’daki araç ve yolcu taşımacılığına yeni bir soluk kazandırıldı. Böylelikle ülkemizin önemli turizm ve ticaret güzergahlarından biri olan bu hattaki yükü hafifleterek, deniz taşımacılığına daha fazla katkı sağlamayı amaçladı.

Sektörel rekabetin hizmet kalitesini ve sosyal katma değerleri artıracağını bilen bir ekip olarak hem Ambarlı-Bandırma hattındaki Ro-Ro seferlerinde, hem de Eskihisar-Tavşanlı (Yalova) hattındaki feribot taşımacılığında hızlı, ekonomik, konforlu, dinamik ve güler yüzlü bir servis anlayışıyla fark edilmektedir.

Ayrıca “İstanbullines” sektördeki istikrarlı büyüme profili; ülke ekonomisindeki rekabet/kalite orantısını yükseltmenin yanı sıra zaman ve yakıt tasarrufu, sürdürülebilir temiz çevre, istihdam ve hizmet anlayışının gelişmesine de katkı sağlamaktadır.

Yolcu memnuniyeti odaklı yaklaşımı gereği genç gemi filosu ve alanında tecrübeli ekipleriyle, faaliyet gösterdiği bu hatlardaki hizmet ve altyapı kalitesini artırmayı hedefliyor.

“İstanbullines” daha konforlu gemilerde, sıra beklemeden daha kısa sürede ve daha ekonomik fiyatlarla yolculuk yapmanın, bu güzergahları kullanan tüm sürücülerin ve yolcuların hakkı olduğuna inanıyor.

Deniz taşımacılığının yenilikçi markası “İstanbullines”, müşteri memnuniyeti ve insan odaklı hizmet anlayışıyla çalışmalarına devam ediyor. Eskihisar-Yalova (Tavşanlı) arasındaki deniz yolculuğunu, yeni model gemiler ile 25 dakikaya düşüren “İstanbullines”, genç filosu ile sadece ulaşımda değil yolculuğun her aşamasında nitelikli hizmetler sunuyor. Güvenli, konforlu ve ekonomik hizmet anlayışıyla hareket eden “İstanbullines” aynı zamanda keyifli bir mola fırsatı da yaratarak deniz havası ile dinlenmenizi sağlıyor.

Rekabetin her zaman servis kalitesi ve müşteriye dokunan ekonomik fiyatlar olduğuna inanan “İstanbullines”, Eskihisar- Yalova (Tavşanlı) arasında gerçekleştirdiği seferlerinde bir de indirim atağı yaptı. Buna göre; “İstanbullines” misafirleri kendilerine sunulan ayrıcalıklı hizmetlerden yaz ayları boyunca gidiş dönüş sadece 70 TL’ye faydalanabilecekler. 

2010 yılında ise Etis Lojistik A.Ş.’yi bünyesine katan Negmar Grup, bugün kara taşımacılığında 81 ilde 3.000 farklı noktaya erişim sağlıyor. 

Orta ve uzun vadeli stratejik planlarına uygun olarak kurumsal yapılanmasını tamamlayan Etis Lojistik, gelecekte sektörün güçlü ve etkin oyuncularından biri olmak iddiasında.

Karayolu, denizyolu, demiryolu taşımacılığı ve liman hizmetlerindeki geniş imkanlarıyla sektörde başarı grafiğini yükselten Etis Lojistik, kombine taşımcılıkta faaliyetlerine kesintisiz devam etmektedir.

Bu gün itibarıyla Etis Lojistik; faaliyetlerini İstanbul Merkez, Kocaeli (Yarımca/Gebze), İzmir (Aliağa/Işıkkent), Kütahya, Samsun, Hatay, Balıkesir, Tekirdağ, Mersin ve Bursa (Gemlik) olmak üzere  13 bölgede sürdürmektedir.

Grup, denizcilik ve lojistik sektöründe kurduğu bu etkin ekosistem ile 14 uluslararası ve ulusal şirketi, 3 uluslararası yatırımcısı, 2 merkez ofisi ve 600’e yakın çalışanı ile ülkemizde ve bölgemizde yatırımın gücünü temsil etmektedir

banner44
Son Güncelleme: 11.07.2017 16:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Deniz Havası 2017-07-12 17:52:00

Yalova ya geçişlerde kullandığım feribot şirketi. Feribotları yeni ve gayet hızlı çalışıyorlar. Nice 9 yıllara istanbullines..

banner52