Ramazan pidesi fiyatları ne kadar oldu?

Geçtiğimiz yıl 4 liraya satılan 365 gram sade pide bu yıl hem küçüldü hem zamlandı.

banner96

Ramazan pidesi fiyatları ne kadar oldu?

Geçtiğimiz yıl 4 liraya satılan 365 gram sade pide bu yıl hem küçüldü hem zamlandı.

15 Mart 2022 Salı 17:58
Ramazan pidesi fiyatları ne kadar oldu?
banner22

Geçtiğimiz yıl 4 liraya satılan 365 gram sade pide bu yıl hem küçüldü hem zamlandı. 330 gram sade pide 6 liraya satılacak. Susamlı, yumurtalı 415 gram olanın fiyatı ise 9 TL olarak belirlendi. İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Çetin uyardı: "15 gündür sahada destekli un bulunmuyor. Devam ederse fırıncı bu fiyatta zarar eder."
Ramazan ayı 2 Nisan'da başlıyor. Çok az süre kala merakla beklenen pide fiyatları da belirlenmeye başladı. İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Erdoğan Çetin, 330 gram sade pidenin 6 TL'ye satılacağını açıkladı. 330 gram susamlı yumurtalı 7.5 TL, 415 gram pide 7.5 TL ve 415 gram susamlı yumurtalı 9 TL'ye satılacak.

YÜZDE 66 ZAMLANDI
Geçtiğimiz yıl İstanbul'da 365 gram sade pide fiyatı 4 TL olarak belirlenmişti. Yani vatandaş pideyi geçtiğimiz yıla göre hem daha küçük hem de yaklaşık yüzde 66 zamlı alabilecek. Özellikle son aylarda yaşadıkları zorlukları hatırlatan İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Çevik, "Her geçen gün maliyetler yükseliyor. Dolayısıyla aldığımız fiyat da parça parça bitmiş oluyor" dedi.
 

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52