Başkan Ellibeş Bayanlar Meclisinde Müjdeleri Verdi

Kent Konseyi Bayanlar Meclisi’nin her ay düzenlediği toplantıda Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş kadınlarla bir araya geldi.

banner96

Başkan Ellibeş Bayanlar Meclisinde Müjdeleri Verdi

Kent Konseyi Bayanlar Meclisi’nin her ay düzenlediği toplantıda Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş kadınlarla bir araya geldi.

09 Şubat 2017 Perşembe 15:09
Başkan Ellibeş Bayanlar Meclisinde Müjdeleri Verdi
banner22

BAŞKAN ELLİBEŞ BAYANLAR MECLİSİNDE MÜJDELERİ VERDİ

Kent Konseyi Bayanlar Meclisi’nin her ay düzenlediği toplantıda Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş kadınlarla bir araya geldi.

Düzelenen toplantıya Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş , Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük Bayanlar Meclisi Başkanı Nurten Turnalı ve Kadınlar Meclisi üyeleri katıldı.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Her ay düzenli olarak Kadınlar Meclisi üyeleriyle bir araya gelerek, İlçedeki gelişmeler ve Belediye Hizmetleri hakkında önemli açıklamalarda bulunarak, Gölcük Belediyesi Kadınlar meclisi üyelerinden yöneltilen sorulara cevap verip üyeleri aydınlatmaya devam etti. Ayrıca bayanlar meclisi üyeleri mevcut isteklerini dile getirdiler. Başkan Ellibeş, bayanlarımızın talepleri her zaman olduğu gibi, çözüme kavuşturulacaktır, dedi.

Kentsel Dönüşümde Önemli Adımlar Atıldı

Gölcük Bayanlar Meclisi Şubat Ayı Toplantısında konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük’te 3 tane riskli, 2 tane rezerv alan olarak ilan edilen 5 bölgede Gölcük’ün bütünün ortak görüşü ve meclisimizin kararıyla, Kentsel Dönüşümün yapılması kararını aldık. Kararın alınması bütün dinamiklerin ortak görüşüyle oldu, ama nihayetinde alınan kararın uygulanması bizim sorumluluğumuzda. Bizlerde bu sorumluluğumuzun bilincinde Kentsel Dönüşümün oluşmasını emin adımlarla attık. Taraflar görüşmelerimizi defalarca yaptık, ilgili bakanlıklarla görüşmelerimizi yaptık. Bakanlar Kurulu Kararlarının alınması sonucunda 6306 sayılı yasa çerçevesi içerisinde bu dönüşümlerin kararı alındı.

Denizevler İhalesi Gerçekleştirilecek

Akabinde Denizevler kentsel dönüşümü ile ilgili son nokta olan oradaki insanlara yapılacak evlerin yapım ihale tarihini de kesinleştirdik. 2. Dönüşüm olan Denizevlerle ilgili her şey bitti ve inşaatın yapım süresi bekleniyordu ve bu itibarla 14 Mart 2017 tarihinde Denizevler Kentsel Dönüşüm TOKİ konutlarının yapım ihalesi gerçekleştirilmesiyle birlikte inşaatın yapım tarihi de belirlenecek. Başladığı zaman da, merkez bölgemize yoğunlaşacağız.

Modern Bir Hastane Yapılacak

Malumunuz Necati Çelik Devlet Hastanemiz Gölcük’e hizmet noktasında yeterli gelmiyordu. Bu hastanemize ilave hastane yapılması ile birlikte 350 yataklı bir hastaneye dönüştürülmesi hedeflenmişti. Gelişen şartlar neticesinde Migros’un bulunduğu alan ve arkaya doğru bacaya kadar olan yeri kapsayan,Migros alanı olarak bilinen bölgede yeni bir hastanenin yapılması hususunda bir karar ortaya çıktı. Sebebi de şu sıfır geniş bir arazi üzerine ek binalarla uğraşmadan yeni bir binanın modern hizmeti verecek daha kapsamlı bir hastanenin yapılması fikriydi. Yoğun görüşmeler sonucunda oradaki alanın biraz daha büyütülmesine karar verilerek,  Migros’un yanındaki bir kısım lojmanların da yıkılmasıyla, hatta bacanın da yıkılarak yapılacak olan hastanenin sahasına eklenmesi düşünülerek toplamda 53 bin metrekarelik bir alan oluşturulması planlanıyor. Bir aksilik olmaz ise Devlet Hastanesinin belirlenen bölgeye yapılması şu an ciddi olarak tartışılıyor, projelendiriliyor ve revize edilmeye başlandı, diyerek sözlerini tamamladı.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52

banner93