BAŞKAN ELLİBEŞ´E ANLAMLI ZİYARETLER...

Başkan Ellibeş Okul Müdürü ve Kocaeli Öğrenci Temsilcisini Makamında Ağırladı.

banner96

BAŞKAN ELLİBEŞ´E ANLAMLI ZİYARETLER...

Başkan Ellibeş Okul Müdürü ve Kocaeli Öğrenci Temsilcisini Makamında Ağırladı.

23 Aralık 2016 Cuma 18:33
BAŞKAN ELLİBEŞ´E ANLAMLI ZİYARETLER...
banner22

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Anadolu Denizcilik, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Okul Müdür Nevzat Zorlu ve Kocaeli Öğrenci Meclisi İl Başkanı Mustafa Doğuhan Aydın’ı makamında ağırladı.

Birlikte Uyum İçerisinde Çalışmaya Devam Edeceğiz

Yapılan ziyaretten memnun olduğunu dile getiren Başkan Ellibeş, Okul Müdürümüz Nevzat Zorlu’ya Gölcük genelinde eğitime yapmış olduğu katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra da aynı doğrultuda birlikte çalışmaya devam ederek eğitimin istenilen noktaya ulaşması adına gayret edeceğiz. Ayrıca öğrencilerimizin Kocaelideki sesi olan Kocaeli Öğrenci Meclisi İl Başkanı Mustafa Doğuhan Aydınında her daim istek ve taleplerini Gölcük Belediyesi olarak dikkate alacağız ve imkanlarımız ölçüsünde yardımları yapacağız” dedi

Eğitimciler Olarak Elimizden Geleni Yapacağız

Okul Müdürü Zorlu, Başkanımızla uyum içerisinde çalışmaktan dolayı memnun olduğumuzu dile getirmekle birlikte, ayrıca kendisine okulumuza yapmış olduğu destek ve katkılardan dolayı da teşekkür ediyoruz. Bizler de Eğitimciler olarak bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz, dedi.

Öğrencilerin Sesi Olmaya Devam Edeceğiz

Öğrenci Meclis Başkanı Aydın, İlçelerde oluşan öğrenci meclisi başkanlarının oylarıyla Kocaeli Öğrenci Meclisi Başkanı olduğunu ve bu anlamda tüm Kocaeli’deki öğrencileri temsil ettiğini ifade etti. Ayrıca bu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağına ve öğrencilerin istek ve taleplerinin yerine getirilmesi adına Kocaeli Öğrenci Meclisi olarak gerekli çalışmaları yapılacağını, belirtti.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52