DEĞERLER EĞİTİMİ PROGRAMI DÜZENLENDİ

Gölcük Belediyesi ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kocaeli Üniversitesi birlikteliğinde Gölcük Belediyesi Sanat Galerisin’ de Değerler Eğitimi programı düzenlendi.

banner96

DEĞERLER EĞİTİMİ PROGRAMI DÜZENLENDİ

Gölcük Belediyesi ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kocaeli Üniversitesi birlikteliğinde Gölcük Belediyesi Sanat Galerisin’ de Değerler Eğitimi programı düzenlendi.

12 Nisan 2017 Çarşamba 16:31
DEĞERLER EĞİTİMİ PROGRAMI DÜZENLENDİ
banner22

Düzenlenen programa Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Prof. Dr. Abdullah Kahraman, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Arslan ve gaziler, okul müdürleri, öğretmen,ve veliler katılım gösterdi.

Programın amacı okullarda görevlendirilen 1 idareci ve 1 öğretmenin gönüllü olarak öğrencilerin psikolojisi hakkında onlara yardım etmesi ve öğrencilere saygıyı, sevgiyi aşılaması. Bu kapsamda Şirinköy İlkokulunda düzenlenen program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından protokol konuşmalarına geçilmesi ile başladı.

Bütün Mücadelemiz Ülkemizin Geleceği İçin

Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci “Sevgili öğrenciler bütün mücadele ülkemizin geleceği için verilen mücadeledir. Bu kapsamda Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının bizlere kazandırdığı değerlerden biri de demokrasiyle taçlandırılmış cumhuriyettir. Bu yüzden okulumuzda vatan sevgisi ve değerlerin unutulmaması adına birtakım etkinlikler düzenledik. Bu etkinliğe katkı koyan tüm herkesi gönülden tebrik ediyorum. Bu tür etkinliklerin artarak devam etmesi değerlerimizin unutulmaması adına büyük önem taşıyor.” dedi.

Yaşamımız Boyunca Öğrenme Devam Ediyor

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu yaptığı konuşmasında “Yaşamımız boyunca, hep öğrenme durumundayız. Bu anlamda eğitim ve öğretimimiz her daim devam ediyor. Bu süreç içerisinde de karşılaştığımız birtakım olaylar bizleri daha bilinçli olmaya, daha çok düşünmeye yönlendiriyor. Bu yüzden bizlerde her okulda 1 idareci 1 öğretmen olmak üzere çocuklara özel eğitim vererek onların bu yeni yaşantımıza adapte olmuş ve değerlerine sahip çıkan birer birey olarak yetişmesine katkıda bulunuyoruz” dedi.

Çocuklarımızı Değerlerimizi Öğretiyoruz

Prof. Dr. Abdullah Kahraman yaptığı konuşmada “Bu proje ile çocuklarımızın bizi biz yapan değerlere ve milli kimliğimize bağlı olarak yetişmeleri, bu değerleri benimseyerek davranışa dönüştürmeleri konusunda yardımcı olma gayesi güdülmüştür. Bu değerler aynı zamanda insanlığın evrensel değerleridir. Öğrencilerimize bu değerleri öğretmek ve yaşatmak bizlerin görevidir” dedi

Program sonunda, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu çalışmalarından dolayı Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kahraman’a teşekkür plaketi ve çiçek takdiminde bulundular.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52