Gölcük İmam Hatip Ortaokulun’da Bilim Sokağı Projesi Hayata Geçti

Şirinköy’de yeni açılan Gölcük İmam Hatip Ortaokulu Bilim Kültür Sokağı projesini hayata geçirdi.

banner96

Gölcük İmam Hatip Ortaokulun’da Bilim Sokağı Projesi Hayata Geçti

Şirinköy’de yeni açılan Gölcük İmam Hatip Ortaokulu Bilim Kültür Sokağı projesini hayata geçirdi.

26 Mayıs 2017 Cuma 22:11
Gölcük İmam Hatip Ortaokulun’da Bilim Sokağı Projesi Hayata Geçti
banner22

2016-2017 Eğitim Öğretim yılının ikinci döneminden itibaren Şirinköy’de yeni açılan Gölcük İmam Hatip Ortaokulu  “Bilim Kültür Sokağı “ projesini hayata geçirdi. Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ilçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Müftüsü Mehmet Yılmaz, okul aile birliği üyeleri, veli ve öğrencilerin katılımı ile sokağın açılışı gerçekleşti. Öğrencilerin dönem boyunca Fen Bilimleri , İngilizce ve Türkçe derslerinden hazırlamış oldukları projeler ve Değerler Eğitimi kapsamında yapılan Birlikte Yaşama ve Kardeşlik ile ilgili çalışmalar stantlarda sergilendi.

Bilim fuarında yer alan projeleri inceleyerek öğrencileri çalışmaları için tebrik eden Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, öğrencilerimizin emeklerine sağlık. Öğrencilerimizin insanlığa ve hayata katkı sağlayacak yeni projeler için arayış içinde olmaları güzel, ancak daha etkili çalışmalar için gayret etmeliler. Bilim Fuarları da bunun için düzenlenmektedir. Öğrencilerimiz daha farklı fikir üreterek bu fikirlerini proje ile hayat geçirmeleri için onlara her türlü ortam ve imkanı sağlıyoruz. Gençlerimiz biraz daha kendilerini zorlamalılar. Öğretmenlerimizde teşvik etmelidir. Bizler her konuda öğrencilerimize destek veriyoruz. Umarım ileri ki zamanlarda daha etkili ve farklı çalışmalar ortaya çıkar” dedi.

Öğrencilerin hazırlamış oldukları proje sunumları ve Siyeri Nebi yarışmasında dereceye giren öğrenciler İbrahim Kerem Yücel, Muhammed Ali Mollaislamoğlu ve Mücahit Tayaman’ın ödüllerinin verilmesi ile program sona erdi. Okul müdürü Fatih KARADAĞ projede gerçekleştirilmek istenen asıl amacın yaparak yaşayarak öğrenme yoluyla öğrencilerde kalıcı bilgi oluşturmak ve farkındalık yaratmak olduğunu ifade etti.Şirinköy'de açılan Gölcük İmam Hatip Ortaokulu değerler eğitimi kapsamında 'Doğruluk Bakkalı' adındaki projeyi hayata geçirdi.Şirinköy'de açılan Gölcük İmam Hatip Ortaokulu değerler eğitimi kapsamında 'Doğruluk Bakkalı' adındaki projeyi hayata geçirdi.

banner44
Son Güncelleme: 26.05.2017 22:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52