Yazlık Kadırga Şenlikleri Sona Erdi

Gölcük Belediyesi Yazlık yaylası Kadırga şenlikleri halkın yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

banner96

Yazlık Kadırga Şenlikleri Sona Erdi

Gölcük Belediyesi Yazlık yaylası Kadırga şenlikleri halkın yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

03 Temmuz 2017 Pazartesi 19:51
Yazlık Kadırga Şenlikleri Sona Erdi
banner22

Yazlık Kadırga Şenlikleri Keyifli Geçti

Her yıl geleneksel olarak kutlanan 30 Haziran- 2 Temmuz 2017 tarihleri arasında Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen Yazlık Kadırga şenlikleri halkın yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Yazlık Kadırga Şenliklerine Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Genel Koordinatör Nihat Abiş, Gölcük Jandarma Komutanı Burçak Kırca, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci ve Meclis Üyeleri katıldılar.

Kocaeli ve Türkiye'nin değişik illerinden de misafirlerin katıldığı Yazlık Kadırga şenlikleri 500 metrelik bir rakımda halkın ve civar illerden gelen misafirlerinde katılımları ile horonlar, şarkılar eşliğinde keyifle gerçekleştirildi.

Karadeniz Müziğinin Ünlü Sanatçıları Sahne Aldı

Sunuculuğunu Yücel Aktaş ve Hacer Yılmaz yaptığı Yazlık Kadırga yayla Şenliklerinde, Hayri Yaşar Karagülle, Sultan Bekçi, İsmail Puslu, Ali Öztürk, Mesut Çakır, Batuhan, Kadir Atyabaş, Mustafa Bayraktar, Bahattin Kılıç, Engin Cep, Ramiz Şahin, Alaaddin Demir, Onur Özkan, Laz Esat, Yasemin Yıldız, Melih Kahveci, Sinan Özer, Mahmut Durak, Coşkun Arslan, Zeynep Birinci, Taner Eyüpoğlu ve Gizem Kara gibi önemli karadenizin tanınmış sanatçıları sahne aldılar.

Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci Şenliklerin son gününde konuşmasında şunları dile getirdi" Yazlık Kadırga Şenliklerini her yıl artan yoğunluk ile uzun senelerdir devam ettiriyoruz. Hem çevre ilçelerden ve illerden hem de Türkiye'nin bir çok bölgesinden gelen misafirlere Karadeniz'in sıcaklığını doğallığını, havasını, suyunu tattırdık. Yapılan bu yayla şenlikleri vesilesi ile hem gelen misafirlere yaylada yetişen sebze, meyveler ve hayvancılık tanıtıldı, çeşitli eğlenceler yapıldı, bir çok doğal güzelliğe sahip olan Yazlık Kadırga Yaylası’nda Şenlikler 3 gün boyunca oldukça keyifli geçti. Katılan sanatçılarımıza ve saz arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Önümüzdeki sene tekrar görüşmek dileğiyle" dedi

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52

banner93