Hollanda’ya tepkiler çığ gibi büyüyor

BAŞOĞLU AİLESİ HOLLANDA’DAKİ YAŞAMLARINI SONLANDIRDI

banner96

Hollanda’ya tepkiler çığ gibi büyüyor

BAŞOĞLU AİLESİ HOLLANDA’DAKİ YAŞAMLARINI SONLANDIRDI

18 Mart 2017 Cumartesi 02:57
Hollanda’ya tepkiler çığ gibi büyüyor
banner22

Mart 2017'de Türkiye Hükümeti yetkililerinin sonraki ay gerçekleşecek anayasa referandumuna yeni anayasa değişiklik teklifini anlatmak için Hollanda'daki Türkler ile toplantı yapmak istemesi ve Hollanda Hükümeti yetkililerinin yabancı ülke temsilcilerinin kendi ülkelerinde siyasi kampanya yürütmesine izin vermemesi Türk Milletinde sert tepkilere neden oldu. Bu duruma Hollanda’da yaşayan Başoğlu ailesi tepkisiz kalmadı ve Hollanda’daki yaşamlarını sonlandırarak Türkiye’ye temelli dönüş yaptılar.

AK Parti’ye üye oldular

Hollanda’nın ülkemize karşı takındığı tavır ve Bakanlara yapılan kısıtlamalar iki ülke arasında soğuk rüzgarların esmesine sebep oldu. Başta Hollanda olmak üzere bazı ülkelerin bu tavırları Avrupa’da yaşayan gurbetçilerimizi de rahatsız etti. Hollanda’da Türk vatandaşlar yaşananları protesto etti. Hollanda’da uzun yıllardır yaşayan Mustafa Başoğlu, Eşi Hanife Başoğlu, Mustafa Başoğlu, Eşi Zehra Başoğlu Türkiye’ye yapılan saygısızlığa tepki gösterip, Hollanda yaşamlarına son verdi. Başoğlu ailesi Türkiye’ye kesin dönüş yaparak, artık Gölcük İhsaniye’de yaşayacaklarını dile getirdiler. Başoğlu Ailesi ayrıca AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’na da üye olarak,  iki ülke arasında yaşanan gerilime tepki koydular. Başoğlu ailesi, “Bizim tek ülkemiz var, o da Türkiye. Ülkemize yapılan her terbiyesizliğe tepki veririz. Bu yüzden de Türkiye’ye temelli dönmeye karar verdik ve bugün de AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı ailesine üye oluyoruz” dediler. Geçtiğimiz akşam AK Parti İlçe Parti Binasında gerçekleştirilen programda Başkan Alp, Başoğlu ailesini almış oldukları bu önemli karardan ötürü tebrik etti. Başkan Alp, “Türk Milleti her zaman doğruyu görmüş, Türkiye düşmanlarına en güzel cevap vermiştir. Değerli Başoğlu ailesi bugün AK Parti ailesine üye olarak, bu büyük sevgi çemberinde yerlerini almışlardır” dedi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52