İGSAŞ’lılar Dünya Çevre Günü’nde Yarımca kıyılarını temizledi

İGSAŞ çalışanları, 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında Körfez Belediyesi ile Yarımca kıyılarındaki atıkları toplama etkinliği gerçekleştirdi.

banner96

İGSAŞ’lılar Dünya Çevre Günü’nde Yarımca kıyılarını temizledi

İGSAŞ çalışanları, 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında Körfez Belediyesi ile Yarımca kıyılarındaki atıkları toplama etkinliği gerçekleştirdi.

05 Haziran 2022 Pazar 12:12
İGSAŞ’lılar Dünya Çevre Günü’nde Yarımca kıyılarını temizledi
banner22

İGSAŞ çalışanları, 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında Körfez Belediyesi ile Yarımca kıyılarındaki atıkları toplama etkinliği gerçekleştirdi. Etkinlikle ilgili bir açıklama yapan İGSAŞ Genel Müdürü İlkay Ünal, “İşimizin odağını çevre, toprak, hava ve su oluşturuyor. İGSAŞ olarak tüm iş süreçlerimizi, çevreyi ve kaynaklarımızı korumak hedefiyle kurguluyor, çalışanlarımızla birlikte toplumun tüm paydaşlarıyla ortak projelere imza atıyoruz. Gönüllü çalışanlarımızdan oluşturduğumuz İGSAŞ Sosyal kulübümüzün gerçekleştirdiği kıyı temizliği de bu çalışmalarımızdan birini oluşturuyor” dedi…

İGSAŞ çalışanları, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde “Temiz bir çevre, temiz bir gelecek” adlı anlamlı bir etkinliğe imza attı. İGSAŞ çalışanları Körfez Belediyesi yöneticileriyle birlikte Yarımca kıyılarındaki atıkları toplayarak 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde önemli bir mesaj verdi. İGSAŞ’lıların yoğun katılım gösterdiği etkinliğe İGSAŞ ve Körfez Belediyesi Atık Getirme Bölümü’nün yöneticileri de katıldı.

Düzenlenen etkinlikle ilgili bir açıklama yapan İGSAŞ Genel Müdürü İlkay Ünal, 5 Haziran 1972’de gerçekleştirilen Birleşmiş Milletler Çevre Konferansı’ndan sonra 5 Haziran’ın Dünya Çevre Günü olarak kutlanmasına karar verildiğini anımsatarak, “Bu özel günün asıl amacı; dünyanın her yerinde kadın, erkek, çocuk, yaşlı tüm insanlarda ve kurumlarda çevrenin korunması konusunda farkındalık yaratılmak, sürdürülebilir bir gelecek için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesini sağlamak. Biz de İGSAŞ olarak olarak sürdürülebilir bir dünya için üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getiriyoruz” dedi.

İGSAŞ’ın kurulduğu günden bu yana ülkemiz ekonomisi ve tarımının gelişmesi misyonuyla hareket ettiğini belirten Ünal, “İşimizin odağını çevre, toprak, hava ve su oluşturuyor. İGSAŞ olarak tüm iş süreçlerimizi, çevreyi ve kaynaklarımızı korumak hedefiyle kurguluyoruz. Bir yandan da çalışanlarımızla birlikte toplumun tüm paydaşlarıyla ortak projelere imza atıyoruz. Şirketimiz bünyesinde gönüllü çalışanlarımızdan oluşturduğumuz İGSAŞ Sosyal adlı oluşumun bugün gerçekleştirdiği kıyı temizliği de bu çalışmalarımızdan birini oluşturuyor. Etkinliğimize katılarak örnek bir davranış sergileyen tüm İGSAŞ çalışanlarına ve her zaman yanımızda olan, Kocaeli’nin çevrecilik konusunda örnek bir kent olması için gayret gösteren Körfez Belediyesi ve diğer tüm kurumlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52