Kategoriler

HABER 41 | Kocaeli Güncel Son Dakika Haberler

Renault Arkana konsepti

31 Ağustos günü başlayacak olan 2018 Moskova Otomobil Fuarı öncesinde farklı modeller tanıtılmaya başlandı. Bu doğrultuda Rusya’da %28 gibi çok önemli bir pazar payına sahip olan Renault fuara oldukça hızlı bir giriş yaptı. Tanıtılan C Segmenti Crossover Coupe Renault Arkana konsepti bu açıdan oldukça önemli bir araç olmasıyla öne çıkıyor.

2019 yılında piyasaya çıkacak üretim modelinde; Benzin motor seçenekleri olarak büyük ihtimalle Renault-Nissan ve Mercedes’in beraber geliştirdiği, ilk olarak da Renault Espace ve yeni Mercedes A Serisi‘nde kullanılmaya başlanan 1.33lt turbo-benzin motorlar yer alacaktır. Dizel cephesinde ise uzun bir süredir kullanılmakta olan 1.5lt ve 1.6lt turbo-dizel motorların kullanılacak olmasına kesin bir gözle bakılabilir. 6 ileri manuel ve EDC çift kavrama otomatik şanzımanlar da, bu motorların farklı seçeneklerine uygun olarak sunulacaktır.

Renault Arkana Türkiye’ye gelir mi? Fiyatı ne olur?

Yapılan açıklamalardan anlaşıldığı kadarıyla Renault Arkana modeli sadece Rusya pazarı için düşünülüyor ve Avrupa şimdilik planlarda yer almıyor. Ancak ülkemiz gibi Rusya pazarına benzer pazarlar için sürpriz yaşanabilir. Diğer taraftan Renault Kadjar fiyatının bile 165.000TL’den başlayıp 210.000TL’ye kadar çıktığı düşünüldüğünde, yaklaşık %10 daha pahalı olabilecek Renault Arkana’nın ancak 2 haneli sayılarla satılacağını tahmin etmek zor olmayacaktır. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KOCAELİ
11 Kez Görüntülendi.
Valilik'ten feci kazayla ilgili açıklama
GENEL
7 Kez Görüntülendi.
MEB müfredatı erişime açtı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Narkoçelik'le 321 zehir taciri yakalandı!
GENEL
8 Kez Görüntülendi.
KDV düzenlemesi Resmi Gazete'de
KOCAELİ
6 Kez Görüntülendi.
Engelsiz Yaşamın Merkezinde çalışmalar sürüyor
KOCAELİ
8 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, leyleklerin yuvasını yıkılmaktan kurtardı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Kocaeli'de ekmeğe zam geliyor mu?
ÇAYIROVA
9 Kez Görüntülendi.
Kitap Kahvelerde etkinlikler sürüyor
KOCAELİ
7 Kez Görüntülendi.
Büyüklerimizin teleferik heyecanı
GENEL
6 Kez Görüntülendi.
Edirne'de kaçak elektronik eşya ele geçirildi!