Kategoriler

HABER 41 | Kocaeli Güncel Son Dakika Haberler

Albayrak Seçimden Sonra Gidiyor mu?

Ekonomist Atilla Yeşilada, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın seçimden sonra görevden alınabileceğini iddia etti.

Ekonomist Dr. Atilla Yeşilada, Bakan Albayrak için "Artık hayal kırıklığı yaratmanın ötesinde küçük kurnazlıkları da devlet yönetimi lügatına ekleyerek ekonomiye zarar vermeye başladı" değerlendirmesinde bulundu.

Yeniçağ'da yer alan habere göre, Yeşilada, SWAP pazarının kitlenmesi, tüm mevduat ve kredi faizlerinin Albayrak tarafından belirlenmesi, TCMB bilançosuna makyaj ve kamu bankaları eliyle döviz satmak başlıklarını Albayrak'ın küçük kurnazlıkları olarak değerlendirdi.

Yeşilada, "Yatırımcı ve iş dünyası artık Berat Albayrak’a güvenini yitirdi. Eğer ekonomide yeni bir disiplin ve reform programı açıklanacaksa, bunun sevk ve idaresinin Albayrak’tan başka bir isme bırakılması itibar için şart. New York’ta ben sormadan üç yatırımcı Albayrak bahsini açtı. Washington’da sınıfta kalmıştı sevgili abim. Çünkü dersini çalışmamıştı. Rakamlara vakıf olmadığı için hiçbir soruya doyurucu cevap verememişti. Dönüşte de yabancılarla görüştüm. "Biz bu Merkez'in SWAP meselesini kamuya sorduk, inkâr dahi etmediler" diyorlar. Seçim sonrası Albayrak'ın görevden alınabileceğini düşünüyorum. Babacan geri gelir diyenler var ama o görev almam diyormuş. Sayın Albayrak da belki Enerji Bakanlığına dönebilir" dedi.
 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KOCAELİ
3 Kez Görüntülendi.
Yukarı Hereke-Dilovası Çerkeşli yolu tam sürat
GENEL
3 Kez Görüntülendi.
TBMM haftalık mesaisine yarın başlıyor
GENEL
3 Kez Görüntülendi.
484 yıllık gelenek Manisa'ya şifa saçtı
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Uçak Biletlerinde Tavan Fiyata Zam
GENEL
4 Kez Görüntülendi.
Kocaeli'de 1 Mayıs kutlama alanları belli oldu!
ÇAYIROVA
4 Kez Görüntülendi.
Çiftçi, Gençlik Merkezi’nde gençlerle buluştu
KOCAELİ
5 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den çocuklara ücretsiz at binme
KOCAELİ
5 Kez Görüntülendi.
Kocaelilileri bu yaz pırıl pırıl sahiller bekliyor
KOCAELİ
11 Kez Görüntülendi.
Valilik'ten feci kazayla ilgili açıklama
GENEL
7 Kez Görüntülendi.
MEB müfredatı erişime açtı