Kategoriler

HABER 41 | Kocaeli Güncel Son Dakika Haberler

İzmit Anneleri İlk Programı Gerçekleştirdi

İzmitli üç eski dost, anneliğe ve çocuklara dair her şeyin paylaşıldığı bir platform kurarak, ilk buluşmalarını geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdi.  Kendileri de yeni anne olan Betül ÇELİK BEKÇİ , İrem GÜLENÇ BALUN ve Burçin ÇEVİK ARAZ  tarafından kurulan  "İzmit Anneleri" grubu ilk buluşma ve tanışma çaylarını Ramada Otel'de gerçekleştirdi.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Çocukları olduktan sosyal ortamından uzak kalan ve nefes almaya ihtiyacı olan anneleri bir araya getirerek onların keyifli zaman geçirmeleri ve çocuklarında sosyalleşmesi amacıyla hayata geçirilen programın ilki büyük ilgi gördü.  3 kişi olarak çıktıkları bu yolda büyük bir aile olmayı hedefleyen grup, ilk etkinliğinde 25 kişi gibi güzel bir sayıya ulaştı.

ÇOCUKLARA DA ETKİNLİKLER

Çay programında anneler gönüllerince zaman geçirirken çocuklar için de her şey düşünüldü.  Çocuklar için planlanan etkinlikleri Naipoğlu Çocuk Akademisi üstlendi. Keyifli etkinlerle çocuklar eğlenirken annelerde sohbet edip kaynaşma fırsatı buldu.

PROGRAMLAR DEVAM EDECEK

Programda anneler arasında çekilişler yapılarak kazanan 4 anneye süpriz hediyeler verildi. Ayrıca Naipoğlu Çocuk Akademisinin çocuklar için hazırladığı paketlerle çocuklara hatıra olarak puzzle hediye edildi.  Amerikan Kültür Kolejinin anneler için hazırladığı paketler de annelere verildi. Buluşmaların etkinlik ve seminerlerle devam edeceğini söyleyen İzmit Anneleri, tüm annelerin kendilerini sosyal medyadan takip edip etkinliklerden haberdar olabileceklerini belirttiler.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Kocaeli'de ekmeğe zam geliyor mu?
ÇAYIROVA
6 Kez Görüntülendi.
Kitap Kahvelerde etkinlikler sürüyor
KOCAELİ
5 Kez Görüntülendi.
Büyüklerimizin teleferik heyecanı
GENEL
4 Kez Görüntülendi.
Edirne'de kaçak elektronik eşya ele geçirildi!
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Bursa merkezli Mahzen'e 24 gözaltı!
Ekonomi
5 Kez Görüntülendi.
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
GENEL
7 Kez Görüntülendi.
Keşan'da uyuşturucu operasyonunda 5 kişi yakalandı
GENEL
7 Kez Görüntülendi.
HSK 6 ilin bölge derecelerini belirledi
KOCAELİ
13 Kez Görüntülendi.
Ford Otosan ile Serbest Bölge’ye rahat ulaşım
GENEL
8 Kez Görüntülendi.
Gençler Türkiye Şampiyonasında 1 numara Kağıtspor