Kategoriler

HABER 41 | Kocaeli Güncel Son Dakika Haberler

“Kandıra Halep’e Sahip Çıkıyor”

Kandıra Belediyesinin öncülüğünde başlatılan Halep Ordaysa Kandıra Burada yardım kampanyasının ilk yardım tırı Şehit Abdül Samet Özen adıyla 24 Aralık Cumartesi Saat 14.00’te Kandıra Şehit J.Kd. Binbaşı Yavuz Sonat Güzel Kapalı spor salonunun açılış töreninde gönderilecek.

“Kandıra Halep’e Sahip Çıkıyor”

Halep’te yaşanan insanlık suçuna dünyanın dikkatini çekmek ve bölge halkının ihtiyaçlarını karşılamak adına Kandıra Belediyesi öncülüğünde İlim Yayma Cemiyeti, İHH, Gülsima, Kandıra Kent Konseyi katılımlarıyla “Halep Ordaysa, Kandıra Burada” yardım kampanyası sonuç verdi, yardım tırının ilki, 24 Aralık Cumartesi Saat 14.00’te gerçekleşecek olan Kandıra Şehit J.Kd. Binbaşı Yavuz Sonat Güzel kapalı spor salonu açılış töreninde gönderilecek.

Bizler her zaman dünyanın her yerinde mazlumların imdadına yetişmiş bir milletin fertleriyiz. Bu defa yardım elimizi Halep’e uzatıyoruz diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, kısa sürede tamamlanan yardım tırı için duyarlılık gösteren Kandıralı hemşehrilerine teşekkür etti.

Yardımların halen devam ettiğini belirten Kandıra Belediyesi yetkilileri Halep’e Yardım Kampanyasına katılmak isteyen vatandaşların, un,kuru gıda, kullanılmamış kıyafet ve battaniye ve atkı-bere malzemelerinden oluşan yardımlarını  Kandıra Belediyesi Beyaz Masa birimine teslim edebileceği bildirildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KOCAELİ
10 Kez Görüntülendi.
Valilik'ten feci kazayla ilgili açıklama
GENEL
7 Kez Görüntülendi.
MEB müfredatı erişime açtı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Narkoçelik'le 321 zehir taciri yakalandı!
GENEL
8 Kez Görüntülendi.
KDV düzenlemesi Resmi Gazete'de
KOCAELİ
5 Kez Görüntülendi.
Engelsiz Yaşamın Merkezinde çalışmalar sürüyor
KOCAELİ
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, leyleklerin yuvasını yıkılmaktan kurtardı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kocaeli'de ekmeğe zam geliyor mu?
ÇAYIROVA
9 Kez Görüntülendi.
Kitap Kahvelerde etkinlikler sürüyor
KOCAELİ
7 Kez Görüntülendi.
Büyüklerimizin teleferik heyecanı
GENEL
5 Kez Görüntülendi.
Edirne'de kaçak elektronik eşya ele geçirildi!