Kategoriler

HABER 41 | Kocaeli Güncel Son Dakika Haberler

Berber ve Kuaförler genel kurul yaptı

​​​​​​​ Gebze Berberler Kuaförler Esnaf ve Sanatkârları Odası dün 5. Olağan Genel kurulunu yaptı.

 Gebze Berberler Kuaförler Esnaf ve Sanatkârları Odası dün 5. Olağan Genel kurulunu yaptı. Zümrüt Düğün salonunda gerçekleşen genel kurulun divan başkanlığını  Kocaeli Esnaf Odaları Birlik Başkanı  Kemal Kaya, Başkan vekilliğini Abdurrahman Aydemir, Katip üyeliklerini de Gönül Demiral, Mustafa Şahinöz ve Zeynep Örs yaptı.

İKİ ADAY ÇIKTI

Gebze Berberler Kuaförler Esnaf ve Sanatkârları Odası dün 5. Olağan Genel kurulunda seçimler için mevcut Başkan Kenan Çelik’in yeşil listesine  rakip aday olarak, sarı liste ile Metin Yaşar çıktı.

GERGİN ANLAR YAŞANDI

Genel kurulun konuşmalar bölümünde rakip aday olan  Metin Yaşar söz alarak Oda’nın bazı uygulamalarını eleştirdi ve bazı soruları cevap verilmesini istedi. Oda Başkanı Kenan Çelik bu eleştirilere cevap vererek, 2014 yılından bu yana güzel ve önemli çalışmalara imza attıklarını, her zaman oda üyelerini gözeten çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade ederek bu eleştirileri haketmediklerini savundu.

Pazar çalışması ile ilgili eleştirileri cevaplandıran Başkan Çelik; “ Pazar çalışması bizim kararımız değil. Biz kaymakam değiliz vali değiliz, biz oda başkanıyız. En yüce makam Meclis, Mecliste 7. Madde değişirse biz ona uyarız. Pazar çalışması isteyen ucuzcu berberlerdir. 24 saat Oda üyelerimizin hakkını hukukunu temsil ettik. Aile üyelerimin bir çoğu hastanede yattı onun için zor süreç geçirdim son günlerde” dedi.

Başkan Çelik’in konuşmasına  rakip listedeki bazı isimlerin müdahale etmesiyle kısa süreli gerginlik çıktı, ancak gerginlik divan başkanı  Kemal Kaya ile orada misafir olarak bulunan  Gebzeli oda başkanlarının araya girmesiyle tatlıya bağlandı.

KENAN ÇELİK’İN LİSTESİ:

Başkan Kenan Çelik:  Yönetim Kurulu (Asil) : Veysel Yıldırım, Mustafa Çetin, Özkan Erdoğan, Gökhan Kaya, Eyüp Gemici, Mürsel Çoban.

Denetim Kurulu (Asil): Olcay Taşdemir, Yücel Araz, Esmeray Öztürk.

METİN YAŞAR’IN LİSTESİ:

BAŞKAN: Metin Yaşar: Yönetim (Asil): Kenan Açıkgöz, Mehtap Şehitoğlu, Ömer Çavuşoğlu, Ahmet  Altuntaş, Ömer Karaçayır, Altan Karadaş.

Denetim Kurulu (Asil): Burcu Aktaş, Çiğdem Gürsoy, Aydın Sevim.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KOCAELİ
2 Kez Görüntülendi.
17 mezarlıkta taş duvar ve tel çit yapılıyor
GENEL
2 Kez Görüntülendi.
Simit fiyatına 'Ticaret' onayı zorunluluğu
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
“Mahzen-35” operasyonlarında 6 ayrı organize suç örgütü çökertildi!
GENEL
5 Kez Görüntülendi.
1 Mayıs ve 19 Mayıs'ta 3 büyükşehirde toplu ulaşım ücretsiz
ÇAYIROVA
3 Kez Görüntülendi.
Gençler, üniversite sınavına kitap kahvelerde hazırlanıyor
GENEL
4 Kez Görüntülendi.
Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı
GENEL
5 Kez Görüntülendi.
Tavuk eti ihracatına kısıtlama!
ÇAYIROVA
4 Kez Görüntülendi.
Polisin şüphe üzerine durdurduğu kişiden uyuşturucu çıktı!
GENEL
7 Kez Görüntülendi.
Düzce'de kaza: 2 yaralı
GENEL
3 Kez Görüntülendi.
Liyakatsiz olan bezdirir