Depremde Hasar Gören Yapılar Restore Ediliyor

İzmit Belediyesi tarafından şehirdeki hasarlı binaların tespit çalışmaları devam ediyor.

banner96

Depremde Hasar Gören Yapılar Restore Ediliyor

İzmit Belediyesi tarafından şehirdeki hasarlı binaların tespit çalışmaları devam ediyor.

26 Ocak 2017 Perşembe 13:33
Depremde Hasar Gören Yapılar Restore Ediliyor
banner22

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma ile şehirdeki hasarlı yapılar tek tek tespit edilip kayıt altına alınıyor.

İzmit Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Zemin Araştırma Birimi yetkililer yapılan çalışmanın

17 Ağustos 1999 Gölcük ve 12 Kasım 1999 Düzce depremlerinde hasar gören yapıları kapsadığını belirterek"  Belediyemiz sınırları içerisindeki tüm mahalleler tek tek incelenerek ağır ve orta hasarlı binalar tespit ediliyor. Gölcük ve Düzce depremlerinde hasarlı hale gelen yapıların son durumuyla ilgili 2012 yılında tamamlanan incelememizin ardından yeniden bir araştırma başlattık Yaptığımız incelemelerde depremde hasar gören binalardan bir kısmının yıkılarak yerine yeni binalar yapıldığını tespit ettik.  Söz konusu binaların son durumlarını gösteren verilerin elde edilmesi için mahalle bazındaki incelemeyi Erenler, 28 Haziran, Bekirdere, Tepeköy, Tavşantepe, Gündoğdu, Yeşilova mahallelerinde tamamladık. Fatih, Çayırköy, Akçakoca, Alikahya Atatürk, ve Gültepe mahallelerindeki tespit çalışmalarımız devam ediyor. Yaptığımız çalışma ile depremde hasar gören yapıların da son durumu güncellenmiş oluyor" dediler.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52