DOĞAN, ÇOCUKLARIN BAYRAMINI KUTLADI  

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

banner96

DOĞAN, ÇOCUKLARIN BAYRAMINI KUTLADI  

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

21 Nisan 2017 Cuma 09:22
DOĞAN, ÇOCUKLARIN BAYRAMINI KUTLADI  
banner22

Mesajında büyük Önder Atatürk'ün bu önemli günü çocuklara adayarak, dünyada ilk çocuk bayramını ilan etmesi, ülkemizin çocuklara verdiği önemi ortaya koyduğunu belirten Başkan Doğan,  " bugün, millet iradesinin tecelli ettiği, demokrasimizin çatısı yüce meclisimizin kuruluşunun 97. yıldönümünü kutluyoruz. Yine bu tarih, Türk ve dünya çocuklarına bayram olarak armağan edilerek, dünya barışına katkıda bulunacak gönül elçilerinin yetişmesine ve insani duyguları öne çıkaran bir bilincin gelişmesine de ortam hazırlamış ve öncülük etmiştir. İşte bu yönüyle 23 Nisan 1920, bizim olduğu kadar, dünya tarihi için de çok önemli bir dönüm noktasıdır. Türk çocukları, kendilerine bu önemli günü armağan eden ve çocuksu duygularını dünya çocuklarıyla paylaşma fırsatı veren Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk ile ne kadar övünseler azdır.

ÇOCUKLAR HER ZAMAN ÖNCELİĞİMİZ OLDU

Türkiye'nin ilk çocuk doktoru olan bir belediye başkanı olarak, çocuklarımız her zaman önceliğimiz olmuştur. Türkiye'de ilk Çocuk Hakları Masasını kuran, şehrimizin birçok yerine cep sinemaları kurarak  çocuklarımızı sinema ile tanıştıran, yaz aylarında çocuklarımızın faydalanabileceği portatif yüzme havuzları kuran, öğrencilerimize ücretsiz bisiklet ve basketbol topu  dağıtan, etüt merkezleriyle çocuklarımıza eğitim desteği sunan, çocuklarımız için Pişman Dergisi'ni çıkartan,  Avrupa çocuk dostu belediyeler ağına üye tek ilçe belediyesi ve çocuk dostu belediye başkanı olarak çocuk odaklı hizmetlerimize devam etmekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, şehrimizi ve ülkemizi emanet edeceğimiz tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, onlara ve dünya çocuklarına bu bayramı armağan eden Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk'ü de, bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum"  dedi

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52

banner93