Nevzat Doğan , Birlikte Kocaeli , Birlikte Türkiye'yiz

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Sivaslılar Derneği Başkanı Nevzat Kaleli ve yönetimini makamında misafir etti.

banner96

Nevzat Doğan , Birlikte Kocaeli , Birlikte Türkiye'yiz

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Sivaslılar Derneği Başkanı Nevzat Kaleli ve yönetimini makamında misafir etti.

16 Şubat 2017 Perşembe 20:02
Nevzat Doğan , Birlikte Kocaeli , Birlikte Türkiye'yiz
banner22

Sivil toplum kuruluşlarının önemine her fırsatta dikkat çeken Başkan Doğan, Sivaslılar Derneği'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek "hemşeri derneklerimiz, bizim için son derece önemli. Hemşeri derneklerimiz, Türkiye'nin bölge kültürlerinin genç nesillere aktarılmasında önemli rol oynuyor. Bu derneklerimiz bir anlamda devletin zaman zaman uzanamadığı yerlere de uzanabilen, kamu hizmeti yapan kurumlardır. Derneklerimiz,  aynı zamanda sosyal dayanışmayı, kültürün yaşamasını sağlayan, yeni nesilleri kültürle buluşturan çok önemli bir görevi de üstleniyor.

ÖNEMSİYOR VE DESTEKLİYORUZ

Biz İzmit Belediyesi olarak, her zaman bu derneklerimizi önemsiyor ve destekliyoruz.  Sivaslılar Derneğimiz de, Kocaeli'nde bunların en köklülerinden birisi. Sivaslı hemşerilerimizin de gönlümüzde ayrı bir yeri var. Belediye olarak, derneklerimizin sosyal etkinliklerinde de onlara destek olmaya çalışıyoruz.  Geçtiğimiz yıl Aşık Veysel ile ilgili gecemizi Sivaslılar Derneğimiz ile birlikte yapmıştık. Bu sene yine devam edeceğiz. Birlikte İzmit'iz, birlikte Kocaeli'yiz, birlikte güçlüyüz ve birlikte Türkiye'yiz" şeklinde konuştu. 

  

ÇOK ŞANSLIYIZ

Sivaslılar Dernek Başkanı Nevzat Kaleli de " derneklerin belki de en rahat faaliyet gösterdiği şehirde yaşıyoruz. Başkanımızın derneklere verdiği önemi ve desteği hepimiz çok iyi biliyoruz.  Dernek faaliyetlerimizde de başkanımız her zaman yanımızda oluyor. Kendisine  vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkürü bir borç biliyoruz" şeklinde konuştu.

banner44
Son Güncelleme: 16.02.2017 20:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52