Başkan Köken; "Milletin Efendisi Millete Hizmet Edendir"

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken'in ev sahipliğinde  ilçede uzun yıllardır görev yapan İlçe Müftüsü Burhan Bilgin'in İl Müftü Yardımcılığı görevine atanması dolayısıyla bir veda yemeği düzenlendi.

banner96

Başkan Köken; "Milletin Efendisi Millete Hizmet Edendir"

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken'in ev sahipliğinde  ilçede uzun yıllardır görev yapan İlçe Müftüsü Burhan Bilgin'in İl Müftü Yardımcılığı görevine atanması dolayısıyla bir veda yemeği düzenlendi.

12 Nisan 2017 Çarşamba 16:16
Başkan Köken; "Milletin Efendisi Millete Hizmet Edendir"
banner22

Kandıra Belediyesi ve İlçe Müftülüğünce düzenlenen programa, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Dalaslan, İl Müftüsü Yusuf Doğan, İl Müftü Yardımcısı İlyas Özel ve imam hatipler katıldı.

Başkan Ünal Köken; "İlçe müftüsü Burhan Bilgin'e yeni görevleri olan İl Müftü yardımcılığında başarılar diledi."

Başkan Ünal Köken, yaptığı konuşmada  Belediye Başkanlığımız süresince ilçe müftümüz Burhan Bilgin'le ilçemizde birlikte çalışma imkanımız oldu. Bu süre içinde birbirimize hakkımız geçmişse kendisinden helallik ister, bizden yana hakkı oldu ise de helal ederiz dedi.

Başkan Ünal Köken; " Milletin efendisi millete hizmet edendir diye bildiğimiz bir toplumda yaşıyoruz. Bu nedenle bizler yöneticiler olarak görev yaptığımız ilçelere yenilikler katmalı ve görevimiz tamamlandığında gönüllerde hoş bir seda bırakmalıyız vurgusunda bulundu.  İlçe Müftümüz Burhan Bilgin de görevi boyunca ilçe müftülüğü görevini layıkıyla yapmıştır. Girişken bir idareci olarak çalışmalarını tamamlayan ilçe müftümüz Bilgin, Kandıra'mıza faydalı işlerde yer almış , ilçe müftülüğü binası ve camilerimizin binalarının onarılmasına destek vermiştir. Ayrıca 5, 6 yaş aralığındaki yavrularımıza eğitimlerini sağlıklı ortamlarda tamamlamaları için koşullar geliştirmiştir diyerek Burhan Bilgin'e yeni görev yeri olan İl Müftü Yardımcılığında başarılar " diledi.

İlçe Müftüsü Burhan Bilgin, "Türkiye'nin en büyük sanayi şehri olan Kocaeli de doğal yapısıyla, gelenek ve görenekleriyle göze çarpan , Anadolu gibi bir yer olan  Kandıra'da görev yapmaktan büyük mutluluk duydum. Osmanlıların vakıf idaresi olarak ilk yaptıkları eser, Orhan Camiiydi. Göreve başladığımızda ilk icraatımız bu camiimizin açılışını yapmak oldu. Orhan Gazi'nin isminin olduğu bu yer,  Akçakoca Beyi'ni de bahrında taşıyarak manevi derinliği olan bir ilçe olarak duran Kandıra için hizmetlerimizi sürdürdük.  Görev süremizce bizlere desteklerini esirgemeyen başta Kandıra Belediye Başkanımız Ünal Köken'e teşekkür ediyorum dedi.

" İl Müftülüğüne atanan Burhan Bilgin'den Başkan Ünal Köken'e Desteklerinden Dolayı Teşekkür "

Programın düzenlenmesinde emeği olan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken'e ve katılım sağlayan kamu kurum ve kuruluşlarındaki esnaf ve sivil toplum temsilcilerimize, sosyal ve din ve eğitim  hizmetleri alanındaki güzellikleri birlikte paylaştığımız tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür etti.

İlçe Müftüsü Burhan Bilgin'e gösterdikleri başarılı çalışmalardan dolayı plaketlerini takdim eden Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, ilçemizde sürdürdüğünüz özverili çalışmalar ve Kandıramıza kazandırdığınız değerler konusunda teşekkür ediyoruz dedi.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken'in ev sahipliğindeki program, yapılan konuşmaların ve plaket takdiminin ardından verilen yemekle son buldu.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52