Başkan Köken; Vefa Borcumuzu Hizmetle Ödeyeceğiz

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

banner96

Başkan Köken; Vefa Borcumuzu Hizmetle Ödeyeceğiz

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

10 Nisan 2017 Pazartesi 13:55
Başkan Köken; Vefa Borcumuzu Hizmetle Ödeyeceğiz
banner22

Hafta içi yaşanan yoğun mesainin ardından  hafta sonlarını da hemşehrilerine ayıran Kandıra Belediye  Başkanı Ünal  Köken, gittiği her mahallede vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanıyor.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken: "Kandıra'da doğup burada okuyan birisi olarak, memleketimize vefa borcumuz var, görevimiz boyunca vatandaşımıza sunacağımız hizmet ve destekle  bu borcumuzu ödeyeceğiz "dedi.

96 mahallesi bulunan Kandıra, yaz mevsiminin yaklaşmasıyla nüfus olarak artış gösteriyor. Artan nüfusla  bereber artan hizmet beklentisini karşılamak için gecesini gündüze katan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, dur durak bilmeden ihtiyaçların tespiti ve yapılan hizmetlerin denetimi için mahallelere ziyaretler gerçekleştiriyor, vatandaşların istek ve taleplerini yerinde inceliyor.

''Vatandaşımız nerdeyse, biz ordayız'' diyen Başkan Köken, Terziler, Pirceler, Akçakese, Ocaklar ve Kayıplar mahallelerinde bir araya geldiği hemşehrilerine birlik beraberlik ve istikrar vurgusunda bulundu.

Köken''Her geçen gün artan hizmet anlayışımız gereği bizler daima çalışıyor ve vatandaşlarımızın yanında  olmayı sürdürüyoruz, Kandıra'mızın gelişimine katkı sağlayacak proje ve çalışmalarına  her geçen gün yenilerini ekliyoruz'' ifadelerini kullandı.

Başkan Ünal Köken: "Yakın Tarihte Kandıra'da Köklü Değişim Başlayacak.

Vatandaşa hizmet etmenin gecesi, gündüzü olamaz diyen  Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, ''bir hafta boyunca ortaokullarımızda eğitim gören 5. Sınıf öğrencilerimize 690 adet bisiklet dağıtımı gerçekleştirdik. Onlar hayal etti, bizler çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirmenin gururunu ve mutltltğunu yaşadık. Çok yakında merakla beklenen Gıda İhtisas OSB ile ilgili çalışmalarımız da başlayacaktır''dediği konuşmasında Güçlü Türkiye'miz her geçen gün ekonomisini bir üst seviyeye taşıyor ve imkanlarımız artarak gelişiyor dedi.

Kandıra'nın yenilenen yüze kavuşmasında büyük emeği olan Başkan Köken'e gösterdiği gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür eden hemşehrileri, azim ve kararlılıkla sürdürülen çalışmalara tam destek verdiklerini söylediler.

Ziyaret boyunca istek ve talepleri de dinleyen Başkan Ünal Köken, eksikliklerle ilgili gerekli çalışmaların başlayacağını , hizmetlerin sürekli bir şekilde vatandaşlara ulaştırılacağını ifade etti.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52