“Başkan Ünal Köken’in Kadir Gecesi Mesajı”

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Köken, mesajında şu ifadelere yer verdi.

banner96

“Başkan Ünal Köken’in Kadir Gecesi Mesajı”

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Köken, mesajında şu ifadelere yer verdi.

20 Haziran 2017 Salı 11:12
“Başkan Ünal Köken’in Kadir Gecesi Mesajı”
banner22

Kadir gecesinin ülkemize, ilçemize ve tüm İslam alemine barış, kardeşlik ve huzur getirmesini dileyen Başkan Ünal Köken , bin aydan daha hayırlı olan bu gecede tüm Müslüman aleminin sıkıntılarının son bulması barış ve esenliğe kavuşmaları için dualarımızı eksik etmeyelim dedi. Bu vesile ile hoşgörü ortamının kurulmasına, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına çaba göstermeliyiz. Bu mübarek gecenin tüm insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasına niyaz ederim dedi.

Kadir Gecesi, Kur'an-ı Kerim'in, Allah (c.c) tarafından sevgili Peygamberimize 'oku' emriyle vahdedilmeye başlandığı ilk gecedir ve bin aydan daha hayırlı olduğu yine bizzat Allah (c.c) tarafından belirtilmektedir.  Bu nedenle birlik beraberliğin,  kardeşliğin ve dayanışmanın arttığı bu günlerde mübarek gecelerin önemi büyüktür. Ramazanı ve her geceyi Kadir Gecesi gibi yaşamaya gayret etmeli, dargınlık, kırgınlık, kin ve nefretin yerine, sevgiyi, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği hakim kılmalı, yetimlerin, kimsesizlerin yüzünü güldürmeli, onlara yardım elimizi uzatmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Kandıralı  hemşehrilerimin Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor, Yüce Mevlamız'dan, tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız tüm ibadetlerimizi kabul etmesini, bu gecede yapılan dua ve yakarışların, İslam aleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, toplumsal birlikteliğimizin güçlenmesine, insanlığın barış, huzur ve saadetine vesile olmasını niyaz ediyorum dedi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52