Kandıra Belediyesi Sokak Hayvanların Sahip Çıkıyor

banner96

Kandıra Belediyesi Sokak Hayvanların Sahip Çıkıyor

11 Mayıs 2017 Perşembe 17:32
Kandıra Belediyesi Sokak Hayvanların Sahip Çıkıyor
banner22

Sokak hayvanlarına her geçen gün desteğini artırarak sürdüren  Kandıra Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi Kandıra Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle birlikte sokak hayvanlarına klübe desteği sağladı.

"Yaklaşan Yaz Mevsimi ve  Artan Nüfusa Yönelik Önlemler Alınıyor"

Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte ilçe merkezi ile sahil bölgelerinde yaşanan nüfus yoğunluğuna bağlı olarak çalışmalarını hızlandıran Kandıra Belediyesi ekipleri, vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirdi. Sokak Hayvanlarının rehabilite edilerek bakımlarının yapılmasını sağlayan Kandıra Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, başıboş sokak hayvanlarının toplanıp, künye ile kayıt altına alınarak doğal ortamlarına tekrar bırakılma işlemlerini uyguluyor. Sokak hayvanlarının rehabilite çalışmalarını sürdüren ekipler, bir yandan da üniversite öğrencileriyle birlikte proje çalışmalarını hayata geçiriyor.

Sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik verilen hizmetleri üst noktalara taşımaya devam eden Kandıra Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sokak hayvanlarına sahip çıkıyor. Kocaeli Üniversitesi Kandıra Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle birlikte köpek klübelerini Kandıra Kent Ormanı , Kerpe ve Kandıra Meslek Yüksekokulu çevresine yerleştiren Kandıra Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri , sokak hayvanlarına yönelik verdiği özverili çalışmalarının yanı sıra belediye bünyesinde bu tür projelere öncelik verileceğini belirtti.

Sokak hayvanlarına yapılan destek çalışmalarında duyarlılık gösteren Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve üniversite öğrencilerine teşekkür eden hayvansever vatandaşlar, Kandıra Belediyesinin sokak hayvanlarına sağladıkları destek projelerinden memnun olduklarını ifade etti.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, sokak hayvanlarına karşı duyarlı bir yaklaşıma sahip olduklarını vurguladığı konuşmasında başta hayvan sever vatandaşlarımız olmak üzere tüm halkımızdan rica ediyorum hayvanlara olan yaklaşımlarımızda sevgimizi onlardan esirgemeyelim. Hepimiz bir tabak yiyecek ayırıp onların beslenmesine destek olsak daha az sıkıntı yaşanacağını söyledi.

Belediye bünyesinde sokak hayvanlarına yönelik çok sayıda projeyi hayata geçirmek için çalıştıklarını anlatan Başkan Köken,  her canlının yaşama hakkına sahip olduğunu vurgulayarak üniversite öğrencileriyle birlikte sürdürdükleri destek çalışmalarımız devam edecektir ifadelerine yer verdi.

Kandıra Belediyesi Zabıta Müdürlüğünden  sokak hayvanlarının rehabilitesi, sağlıksız ortamlardan alınması ve koşullarının iyileştirilmesi konusunda detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, Kandıra Belediyesi Zabıta Müdürlüğünün 0262 551 32 10 ve 0533 559 49 71 nolu telefonlarından ulaşabilirler.

banner44
Son Güncelleme: 11.05.2017 17:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52