"Kandıra'Da Yollar Yenileniyor"

Asfaltlama ve Yol Bakım, Onarım Çalışmaları Hızlandı

banner96

"Kandıra'Da Yollar Yenileniyor"

Asfaltlama ve Yol Bakım, Onarım Çalışmaları Hızlandı

07 Nisan 2017 Cuma 16:58
"Kandıra'Da Yollar Yenileniyor"
banner22

Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü  yol yapım ve asfalt çalışmalarını hızlandırdı. Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte mahallelerdeki ihtiyaçları bir bir tespit eden ekipler, Hediyeli, Cicili, Akbal ve Kocakaymaz mahallerinde parke tamiri ile asfalt yol yapımını gerçekleştiriyor.

Başlattıkları çalışmalarla vatandaşların yaşamlarına kolaylık sağlayan Kandıra Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğünce yürütülen yol yapım ve onarım çalışmalarıyla istek ve talepleri karşılamayı sürdürüyor. Hediyeli mahallesinde 6 metre genişliğinde , 200 metre uzunluğunda asfalt yol çalışması yapan ekipler, parke tamir çalışmalarına da yer vererek bozulan parkelerin yenilenmesini sağlıyor.

Başkan Ünal Köken: "Vatandaşlarımızın İstek ve Taleplerinin Başımızın Üstünde Yeri Var

Geniş bir coğrafyaya sahip olan Kandıra'nın 96 mahallesi bulunuyor. Her bölgeye aynı titizlikle hizmet ulaştırmak için gecesini gündüz yapan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, yol medeniyettir anlayışıyla hareket ettiklerini ve yolları ilmek ilmek dokuyacaklarını vurguladı. Her geçen gün hizmet ağını genişleten Başkan Ünal Köken, hemşehrilerimizin istek ve taleplerinin başımızın üzerinde yeri var. Onlar isteyecek bizler imkanlarımız ölçüsünde yerine getireceğiz ifadelerini kullandı.

Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün sürdürdüğü yol yapım ve onarım çalışmaları Cicili, Çakırcaali, Kocakaymaz, Akbal  mahalleleriyle devam etti. Kandıra merkezde Ilıca caddesinde de süren asfalt yol çalışmalarının kısa süre içinde tamamlanması için yoğun bir çalışma temposunda olunduğu belirtildi.

Cicili ve Çakırcaali mahallerinde 200 metre asfalt , 1000 metre parke tamiri yapan Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,  Kocakaymaz'da 150 metre asfalt; Akbal mahallesinde ise 400 m2  parke çalışmasıyla vatandaşlara hizmetin gece gündüz devam edeceğini belirtti.

Mahalle ziyaretlerinde hemşehrileriyle sık sık bir araya gelen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, onların ihtiyaçlarını yerinde gözlemliyor ve anında müdahale ederek ihtiyaçların karşılanmasına yönelik çözümler üretiyoruz dedi. Hızlandırdığımız yol bakım ve onarım çalışmalarımızla birlikte vatandaşların emrinde olduklarını ifade etti.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52